Всі категорії
Додати товар

Guerlain terracotta le teint тональний крем для природнього вигляду

1800 грн
Опис

Terracotta Le Teint Healthy Glow Natural Perfection Foundation 24h Wear - No-Transfer

Guerlain представляє нове покоління тональних засобів – Terracotta Le Teint. Це рідка тональна основа, що на 95 % складається з інгредієнтів природного походження. Поєднання легкості та сяйва пудри з досконалістю рідкої тональної основи. Формула засобу гарантує максимальну стійкість (24 години) та відсутність слідів на одязі.

Terracotta Le Teint гарантує гарне здорове сяйво, начебто ви повернулися із прогулянки на свіжому повітрі. Ця неймовірно тонка надлегка консистенція практично не відчувається на шкірі. Ніжна, наче повітря, формула зливається зі шкірою і неймовірно легка у нанесенні, забезпечує ідеальне покриття від середнього до щільнішого.

При регулярному використанні Terracotta Le Teint шкіра стає красивою та сяйнистою. Поліпшувальні пудри, інтегровані у формулу, миттєво створюють бездоганний, але неймовірно природний результат з оксамитовим сяйвом. Світлоуловлювальні мікрочастинки забезпечують сяйво, характерне для здорової шкіри, що відпочила. Виняткова формула засобу містить шиммер, що самоадаптується - Gemtone, який дозволяє йому підлаштовуватися під всі відтінки шкіри.

Зберігаючи вірність зобов'язанням Дому, Guerlain отримує натуральну арганову олію з Марокко через мережу кооперативів Targanine, створену понад 15 років тому. Ця мережа бере участь у збереженні місцевих ресурсів марокканської землі та створенні стабільної зайнятості у сільській місцевості.

Terracotta Le Teint представлений у абсолютно новому флаконі, натхненному знаковими кодами пудри Terracotta - коричневої кришці, прикрашеній витонченим золотим кільцем, на якому видно фірмову подвійну літеру G.
Матове прозоре скло флакона з округлими лініями передає легкість пудри Terracotta і зручність у долоні.

Новий. Об'єм 35мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
  • 40мл

Схожі товари