Всі категорії
Додати товар

Кушон bioaqua аloe vera

177 грн
Опис

Властивості: має легку текстуру, універсальний відтінок, який підлаштовується під тон Вашої шкіри. Він чудово вирівнює та зволожує шкіру обличчя. Маскує всілякі висипки, почервоніння, але водночас не створює ефекту маски. Після нанесення шкіра стає гладкою й шовковистою, має рівний тон і легке сяйво зсередини. Чудово приховує почервоніння й лущення. Можна використовувати як самостійний тонувальний засіб, а також доповнити пудрою або іншими засобами. Екстракт алое вера, який входить до складу кушона, інтенсивно зволожує шкіру та перешкоджає випаровуванню вологи, має антиоксидантну дію, регулює роботу сальних залоз, перешкоджає появі запальних процесів, згладжує зморшки та прискорює загоєння мікроушкоджень. Спосіб застосування: На чисту та суху шкіру нанесіть кушон, що тоне, за допомогою спонжа, який є в комплекті. Розподіліть рівномірно, не забуваючи про плавний перехід до шиї та лінії росту волосся, вуха. Дайте увібратися й просохнути впродовж 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби

Як використовувати кушон? Злегка натиснути спонжем на губку та отримати необхідну кількість продукту, наносити похлопними рухами, а потім легко розтушувати спонжем. Б'юті-блогери пропонують також наносити тон пензлем або пальцями, якщо потрібно щільніше покриття. Кушони дають легку тонку вуаль на обличчі, надають сяйва та свіжості шкірі.

Завдяки компактному пакованню кушон зручно носити із собою в сумочці та поправляти макіяж упродовж дня. Сяйво, яке надає кушон, помітно освіжає втомлену шкіру та робить її візуально гладкішою.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари