Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий тональний крем enough collagen moisture spf15, 100 ml

260 грн
Опис

Зволожуючий тональний крем створює ідеальне рівне і стійке покриття, вирівнює колір обличчя, надає йому сяйва та свіжості. Завдяки гідролізованому колагену у складі, засіб насичує шкіру вологою на клітинному рівні, підвищуючи її еластичність та пружність, зміцнює тургор шкіри.
Тональний засіб має високопігментовану текстуру, яка підлаштовується під тон Вашої шкіри, перекриває недосконалості без ефекту маски, не підкреслюючи лущення, не забиваючи пори та не провокуючи жирного блиску.
Підходить всім типам шкіри, включаючи дуже чутливу та жирні типи шкіри.
В складі має діоксид титану, що надає активні захисні властивості, створює захисний бар'єр, який оберігає шкіру від агресивного ультрафіолету.
До складу також входить екстракт центели - має протизапальну та ранозагоюючу дію, знижцє чутливість шкіри, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.
Гіалуронат натрію - це натрієва сіль гіалуронової кислоти, її низькомолекулярна формула, вона проникає у глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи у шкірі. Згладжує дрібні зморшки та вирівнює поверхню епідермісу.
🔷️Застосування: наносити на очищену та зволожену кремом шкіру, з легкістю наносити пензлем або вологим спонжем, ретельно розтушуйте.
В наявності тон: 21 світлий беж і 23 натуральний беж
Об'єм: 100 мл
Виробник: Корея

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?