Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Зразок тонального крему giorgio armani luminous silk foundation

100 грн
Опис

Зразок тонального крему Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Компанія Giorgio Armani представляє, без сумніву, один з найкращих тональних кремів в категорії люкс. Шовковий Luminous Silk Foundation повністю перетворить вашу шкіру, надавши їй дійсно бездоганного тони і чудового сяйва. Шовковий тональний крем має легку флюїдну консистенцію і не містить масла. Розроблений на основі ексклюзивної технології Micro-fil™, що забезпечує невагоме покриття з делікатним блиском, він рівномірно лягає на шкірний покрив і плавно розподіляється, покриваючи обличчя ультратонким шовковистим вуаллю. Крем гарантує негайне вирівнювання текстури та тону шкіри, а також ретельне маскування всіх недоліків та усунення жирного блиску. При цьому тональний засіб не обтяжує обличчя, не підкреслює розширені пори та лущення шкіри, а також не створює некрасивого ефекту маски.

Відразу після нанесення Luminous Silk Foundation шкіра перетворюється. Вона набуває чарівної бархатистості і бездоганно рівного тону, що підкреслює природну красу обличчя, а також починає випромінювати неперевершено ніжне і здорове сяйво.

Спосіб застосування

нанести невеликими мазками на щоки, лоб і підборіддя, розтушувати круговими рухами від центру до периферії за допомогою подушечок пальців, пензлика або спонжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була