Всі категорії
Додати товар

Люкс тональний кушон для обличчя o hui ultimate cover mesh cushion special set 01 milk beige

2220 грн
Опис

У наборі:

O HUI Ultimate Cover Mesh Cushion SPF 50+/PA+++ 13g - кушон
O HUI Ultimate Cover Mesh Cushion SPF 50+/PA+++ кушон (змінний блок)
O HUI Real Color Stick Shadow 03 brown 0,8g - тіні-олівець тон 03 коричневий

Кушон із гладким глянцевим фінішом. Завдяки еластичній натягнутій сітці кремова текстура тонко і рівномірно прилягає до шкіри, створюючи вишукане покриття, яке роблять шкіру гладкою і сяючою.

Ultimate Cover - це базова лінія макіяжу O HUI, яка забезпечує стійкий бездоганний макіяж з чудовим покриттям і комфортними відчуттями при використанні протягом тривалого часу. Кушон із кремовою текстурою тонко і рівномірно прилягає до шкіри через натяжну сітку, створюючи вишукане покриття та гладку сяючу шкіру.

O HUI Mesh Cushion запобігає фотостарінню шкіри, захищає від впливу ультрафіолету, сонцезахисний фактор SPF 50+/PA+++ Кушон надає обличчю гарного кольору, вирівнює тон, освіжає. Шкіра виглядає доглянутою, сяючою, здоровою. Кушон забезпечує свіже щільне покриття протягом усього дня.

У складі кушону: ніацинамід, аденозин, екстракт мускатного горіха, екстракт люфи огіркової Ці компоненти підтримують омолоджують, освітлюють, підвищують еластичність шкіри.

Спосіб застосування:

нанесіть невелику кількість засобу на шкіру обличчя, ретельно розподіліть та розтушуйте за допомогою спонжу.

Тіні для повік у формі олівця, які мають кремову текстуру, яка гладко наноситься, створюючи тривале сяйво очей, не розмазуються та не скочуються.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?