Всі категорії
Додати товар

Кушон вибілювальний і зволожувальний із вітаміном с, тон натуральний conton), водостійкий!

235 грн -10% 213 грн
Опис

Кушон Sadoer з вітаміном C зі спонжем, Тон натуральний con01), вибілювальний, зволожувальний, водостійкий

Вітамін C у косметиці: бере участь у синтезі колагену, зменшує синтез Меланіну та має освітлювальну та вирівнювальну дію. Знижує шкідливі наслідки Ультрафіолетових променів, підвищує захисні здібності шкіри та знижує інтенсивність запалень.

Кушон — це 3 в одному: Консилер, зволожувальна м'яка пудра, bb Крем. Належить до класу Прихідної косметики — живить і пом'якшує шкіру, підтримує оптимальний рівень зволоженості впродовж усього дня й контролює роботу сальних залоз, запобігаючи появі жирного блиску, має високу покривну здатність матує.

Чудова косметична основа, база під макіяж із м'якою шовковистою структурою, простий у використанні, праймер і коректор окремо не знадобиться.

Особливості Кушона з вітаміном С:

— містить Вітамін С, витяжки з корисних рослин та інші цінні інгредієнти, що сприятливо позначаються на стані шкіри та стимулюють її тонус;

— усуває непривабливу тьмяність, коригуючи тон шкірного покриву;

— приховує ознаки втоми, маючи чудову маскувальну властивість;

надає свіжості та легкого сяйва;

водостійкий.

Крем-Кушон містить інгредієнти, які допомагають мінімізувати тонкі лінії, розгладити текстуру шкіри, забезпечити антиоксидантний захист. Допомагає надати шкірі рівномірний, матовий тон, одночасно коригуючи почервоніння, тьмяність. Коригувальна формула дає змогу створити потрібний рівень покриття, від невидимого тонкого до середнього.

Спосіб застосування: після основного догляду нанести потрібну кількість крему та рівномірно розподілити на шкірі обличчя.

20 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 20мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
79% виконаних замовлень
Був

Схожі товари