Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний крем bb, що вирівнює тон шкіри

127 грн
Опис

BB Крем поєднує властивості Тонального та Денного кремів, виконуючи одночасно й Декоративні, і Відхідові функції: він коригує тон обличчя та приховує дрібні вади, зволожує й живить шкіру, загоює дрібні запалення.

Зволожувальний BB Крем Bioaqua з омолоджувальним ефектом — універсальний і унікальний тонувальний засіб. Воно легко розподіляється по шкірі, швидко адаптується під її відтінок, не створюючи ефекту маски, має тривалу зволожувальну та згладжувальну дію.

Айворі (у перекладі з англійської «ivory» означає "Слонова кістка") — це теплий відтінок світло-бежевого з вираженим жовтуватим підтоном. Дуже м'який тон із пастельної гами, що варіюється від майже білого ніжно-кремового до насиченішого кольору капучино.

Засіб містить гіалуронову кислоту, вітамінний комплекс, мінерали, що сприятливо впливають на шкіру обличчя й шиї.

Переваги BB Крему Bioaqua з омолоджувальним ефектом:

Шовковиста текстура. Завдяки їй Крем не збирається в порах, легко розподіляється обличчям і шиї, не підкреслює лущення. Наносити його зручно як кінчиками пальців, так і спонжем, зокрема силіконовим.

Висока пігментованість. Засіб добре справляється з маскуванням темних кіл під очима, почервоніння на крилах носа, пігментних плям, постакне. Якщо потрібно приховати серйозніший дефект шкіри, радимо додатково використовувати Консилер або Коректор.

Насичений корисними компонентами склад. Крем не тільки покращує колір обличчя, роблячи його здоровим і сяйним, але й насичує шкіру поживними речовинами, вітамінами та мінералами. Гіалуронова кислота, що входить до складу, допомагає утримувати воду в клітинах епідермісу, сприяє згладжуванню зморщок.

Крем має текстуру, що тане, ненав'язливий приємний аромат. Він чудово підходить для Зрілої шкіри, для якої властиві розширені пори, дрібні мімічні зморшки, поява пігментних плям та інших вад.

Використовувати засіб просто та приємно: невелику кількість Крему треба розподілити на шкірі обличчя й шиї м'якими рухами, що вбиваються. Після цього досить 2-3 хвилин, щоб bb крем вбрався, потім можна наносити рум'яна, хайлайтер, пудру.

Тон 02- Айвори

30 грамів

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари