Всі категорії
Додати товар

Акція на номер 2. тональна основа під макіяж з ефектом ліфтингу make-up 35+ lambre

660 грн
Опис

Тональна основа під макіяж з ефектом ліфтингу Make-up 35+ Lambre номер 1, 2, 3.

НОВА УПАКОВКА MAKE-UP 35+ GOLD LAMBRE!
Еластичні властивості нового тонального крему MAKE-UP 35+ на основі комплексу силіконів дозволяють йому слідувати за мімікою обличчя, не даючи йому накопичуватися у зморшках.

Увага! Якщо у вас нормальна, комбінована чи жирна шкіра, то скористайтеся основою Matting MAKE-UP L'ambre.

Ви коли-небудь тримали в руках тональну основу, яка стежитиме за мімікою вашого обличчя? Зараз у вас є ця унікальна можливість, тому що еластичні властивості нового тонального крему MAKE-UP 35+ з комплексом силіконів роблять ваше обличчя ідеальним!

Гіалуронова кислота у складі засобу використана у дрібномолекулярному вигляді, тому є головною складовою глибокого зволоження. Крім того, даний компонент запобігти надмірному випаровуванню води і затримає потрібну вологу, а пори при цьому продовжувати дихати.

Якщо ви хочете не просто сховати недоліки шкіри, а ще одночасно омолоджуватися, то наша тональна основа під макіяж MAKE-UP 35+ стане найкращим помічником у цій справі.

Знаєте ли ви, що гіалуронова кислота є основним компонентом, що відповідає за молодість шкіри обличчя та тіла?

Під впливом різних факторів довкілля вміст гіалуронової кислоти в організмі зменшується, а з віком її кількість знижується вдвічі! Це призводить до зневоднення та втрати еластичності шкіри, що проявляється у вигляді утворення морщин.

У світі косметології гіалуронова кислота використовується як основний компонент для зволоження шкіри і більш ефективного речовини для цієї мети ще не знайдено.

У складі удосконаленого тонального крему MAKE-up 35+ гіалуронова кислота використовується в дрібномолекулярному вигляді і виступає в ролі головного зволожуючого елемента.
Вона запобігає надмірному випаровуванню води і затримує необхідну вологу, при цьому не закупорюючи пори.

Крім того, MAKE-UP 35+ поєднання двох рослинних екстрактів Rabdosia rubescens і Siegesbeckia orientali покращує структуру шкіри, розгладжуючи та омолоджуючи її.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
miralambre08
miralambre08
Супер-продавець
71% виконаних замовлень
Була

Схожі товари