Всі категорії
Додати товар

Тональний крем enough ultra x10 з колагеном номер 13

250 грн

розпродаж до 11 Травень

175 грн
Опис

Тональний крем Enough Ultra X10 Cover Up Collagen Foundation SPF50+ PA+++ №13

Давно відомо, що хочуть отримати дівчата від тонального крему. Жінки мріють мати рівний та ідеальний тон обличчя, який триматиметься протягом усього дня. Макіяж повинен виглядати природно і надзвичайно, залишатися бездоганним до першої водної процедури. Ще одна дуже важлива вимога до продукту, що матує — приховувати недосконалості шкірного покриву. Безперечно, для всіх жінок важливо, щоб шкіра дихала, а засіб не закупорював пори. Торгова марка Enough займається випуском подібних косметичних засобів, що повністю відповідають вимогам покупців.

Особливості продукту
Тональний крем Ultra X10 Cover Up Collagen Foundation SPF50+ PA+++ - це унікальна кремоподібна текстура, що забезпечує щільне покриття. Продукт випускається у пластиковому, прозорому флакончику з дозатором. Бьюті-аксесуар підходить для всіх типів дерми, не викликаючи дратівливих дій. Представлений відтінок №21 вважається універсальним, підходить до натурально бежевої шкіри, а також дерми на якій присутня легка засмага. Тон вміло підлаштовується під колір обличчя. Тепер дівчата можуть забути про нескінченне змішування відтінків, щоб отримати максимально відповідний колір.

Склад та переваги матуючого засобу
У складі тональної основи міститься безліч різних зволожуючих та поживних компонентів, які не просто приховують недоліки шкіри, а й дбайливо доглядають. Наявні у складі інгредієнти сприяють підтримці пружності та еластичності, глибокому зволоженню шкіри, запускають відновлювальні процеси, зберігають молодість та красу. Крім того, компоненти захищають ніжну дерму від шкідливих ультрафіолетових випромінювань, заспокоюють та знімають подразнення, почервоніння. Засіб приховує видимі зморшки, темні кола під очима та перекриє пігментацію.
Переваги:

Натуральний склад, що не викликає алергічну реакцію.
Природне покриття.
Відсутній ефект маски та жирний блиск.
Легке очищення шкіри від декоративного продукту.
Економічна витрата кошти.
Низька вартість.
Саме за цими ознаками більшість жінок вважають за краще використовувати тональний крем від торгової марки Enough. Засіб став одним із гучних, викликавши бурю емоцій серед жіночого населення. Продукт дозволяє створювати ідеальний макіяж та виглядати привабливо протягом усього дня.

Спосіб застосування
Перед використанням продукту шкіру обличчя потрібно добре очистити та скористатися будь-яким зволожуючим кремом. Текстура у тональної основи кремоподібна, яка рівномірно розподіляється. За допомогою дозатора можна видавити необхідну кількість засобу та скористатися за допомогою пензля, спонжу або пальців. Кордони потрібно розтушувати. Для того, щоб тон виглядав природно і привабливо, достатньо буде нанести засіб в один шар. Прості та нескладні рекомендації, які залишають професіонали-візажисти, допоможуть швидко та якісно створити стійке покриття.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари