Всі категорії
Додати товар

Тональный крем для лица l’oreal paris alliance perfect

300 грн
Опис

Тон 3N бежево-кремовий
Тон 3R/3C розово- бежевий
Оригінали
Срок до 2022 року
Нові
Якщо вам необхідно описати тональний крем Alliance Perfect відомої французької марки L'Oreal Paris одним словом, скажіть просто: «Досконалість». Інноваційна формула тонального крему зробить ваш макіяж ідеальним і елегантним, надавши вашому обличчю чистоту, загадковість та ніжне сяйво. До складу флюїду входячи спеціальні матувальні, зволожувальні й захисні компоненти, котрі піклуються про красу та здоров'я вашої шкіри протягом усього дня.

Крем, немов друга шкіра, обволікає та робить обличчя гладеньким, м'яким і сяйним. Флюїд практично зливається з відтінком вашої шкіри, створюючи максимально природний гармонійний відтінок. Макіяж буде непомітним та природним, і ви зможете тонко підкреслити й вирізнити необхідні зони. Крем прекрасно вирівнює структуру шкіри, приховуючи дрібні недоліки, прищики, почервоніння і подразнення. Зволожувальні компоненти флюїду не пересушують та не стягують шкіру, дозволяють їй дихати і бути завжди свіжою. Легкий флюїд не забиває пори, не викликає алергії та подразнення.

Захисні інгредієнти оберігають шкіру від впливу сонячних променів, запобігають фотостарінню, появі зморщок і пігментації. Вони регулюють кількість вологи у клітинах дерми, усуваючи лущення та сухість.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
jeanne2
jeanne2
Супер-продавець
Чернівці (Чернівецька обл.)
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари