Всі категорії
Додати товар

Ohui ultimate cover lifting cushion +запасний блок 02 honey beige

1790 грн
Опис

OHUI ULTIMATE COVER LIFTING CUSHION +запасний блок 02 honey beige

Кушон з розкішним сяючим фінішем, з антивіковими компонентами та ретинолом.

▫️Захист від сонця SPF 50 + / PA +++

Люксовий кушон Ohui Ultimate Cover Lifting Cushion забезпечує ідеальне і стійке покриття з антивіковою дією. Надає неповторне сяйво та гарний тон завдяки своїй видатній консилюючій здатності та функції корекції кольору.

▫️ProRetinol V™, що складається з 5 еластичних інгредієнтів, надає шкірі еластичності. ProRetinol V™ складається з бета-каротину, токоферолу, аскорбілпальмітату та ацетилгексапептиду-8.
Ефект ліфтингу зберігається протягом 24 годин навіть на таких ділянках обличчя як зморшки на лобі, міжбрівні складки, куточки очей, щоки, носогубні складки, кутими губ та лінія підборіддя.
Комфортна текстура на шкірі робить тон шкіри рівними, зберігається протягом 24 годин.

▫️Приховує надмірну пігментацію та інші проблемні місця на шкірі з одного нанесення. Але при необхідності покриття можна нашаровувати.

▫️Замінює праймер під макіяж, надзвичайно висока маскувальна здатність, добре зволожує шкіру, замінює сонцезахисний крем, не відчувається липкості при використанні. Підходить для будь-якого типу шкіри. Створює приємний напівматовий сатиновий фініш та покриття зі стійкістю до 9 годин.

▫️Спосіб застосування: рівномірно розподіліть по обличчю, використовуючи спеціальний спонж.

Ціна: 1790 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
anettekiket
anettekiket
Полтава
55% виконаних замовлень
Була