Всі категорії
Додати товар

L'oreal paris true match nude гіалуронова тональна основа-сироватка з 1% гіалуронової кислоти

275 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

500 грн
Опис

Тональна зволожувальна сироватка Vegan Foundation: містить гіалуронову кислоту, яка робить шкіру гладенькою та зволоженою, а також мінеральні пігменти, що світяться, для легкого покриття та освітлення кольору обличчя.
Гіалуронова кислота. Гіалуронова кислота, що природним чином міститься в шкірі, допомагає поліпшити здатність шкіри утримувати вологу; Веганська косметика, дерматологічно протестована, не містить парабенів і ароматизаторів, некомедогенна, підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої.
Освітіть своє обличчя: від BB-кремів до рум'ян - у нас є все, що вам потрібно для гладенького та рівномірного покриття; Виділіть, щоб підкреслити ваш образ, використовуйте консилер, щоб приховати недоліки, або нанесіть контурований макіяж, щоб підкреслити красу.
Тому що ви цього варті: створіть бажаний образ за допомогою нашої повної лінійки макіяжу, включно з тональними основами, консилерами, хайлайтерами для макіяжу, олівцями для брів, палітрами тіней для повік, помадами та багато іншого.
L'Oreal Paris Beauty: провідна компанія з догляду за красою, що базується в Парижі, ми пропонуємо інноваційні продукти та унікальний досвід експертів краси в галузі макіяжу, догляду за шкірою, волоссям, укладанням і кольором волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари