Всі категорії
Додати товар

Cnb4781 тональний крем iconic warm medium warm medium one size

900 грн
Опис

CNB4781 Тональний крем Iconic Warm Medium warm medium ONE SIZE
"Ваша найкраща в історії легка база для основи, ACED! Покращуйте свою красу за допомогою АБСОЛЮТНО НОВОГО відтінку Super Smoother Blurring Skin Tint від Iconic, який забезпечує НЕВАГОМУ вуаль від легкого до середнього покриття з сяючим, багатовимірним покриттям ДРУГОЇ ШКІРИ.

Долаючи розрив між доглядом за шкірою та макіяжем, Super Smoother зволожує, як герой, водночас забезпечуючи легке та середнє покриття для ефекту аерографа, результатів «ваша шкіра, але краще».

Надлегкий відтінок для шкіри ідеально зливається зі шкірою, розмиваючи пори, темні плями та нерівну текстуру для надгладкої основи з атласно-матовим покриттям із відтінком сяйва. Це ідеальний вибір для літа, коли вам потрібен ледь помітний свіжий вигляд, який усе ще виглядає доглянутим.

Окрім миттєвого розгладження шкіри, цей неперевершений тонований зволожуючий крем з часом покращує колір обличчя завдяки коктейлю активних інгредієнтів, які підтягують, підтягують і пом’якшують шкіру. Що не любити?

Ідеально підходить для пікніків у парку, бездонного сніданку чи вашої наступної відпустки – цей відтінок шкіри залишається на шкірі годинами, не виглядаючи плямистим чи злиплим. Лише свіжа, свіжа, зволожена шкіра в найближчому майбутньому.

100% без жорстокості
Як використовувати:
Шовковисту формулу можна наносити самостійно за допомогою пензлика, косметичної губки або кінчиків пальців (тепло вашого тіла допомагає розігріти та «розтопити» продукт, перш ніж змішати його зі шкірою для рівномірного базового шару покриття!) Завжди збовтуйте пляшка спочатку!"

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40мл
Продавець
outlet_lizet
Outlet Lizet
Київ
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари