Всі категорії
Додати товар

Мініатюра зволожувальний тональний тинт huda beauty glowish multidew skin tint

280 грн -8% 260 грн
Опис

Мініатюра зволожувальний тональний тинт Huda Beauty GloWish Multidew Skin Tint

Стан: новий, оригінал зі США
Об'єм: 5мл
Відтінки в наявності:
- 04 Light medium
- 05 medium

GloWish Multidew — це сяючий, збагачений зволожувальними компонентами тональний тинт, який миттєво додасть сяйва та замаскує пори. Ідеальний для ефекту "no makeup".

• Доступний у 13 відтінках

• Можна змішувати з іншими косметичними засобами

• Напівпрозоре покриття

• Ефективний макіяжний засіб із компонентами з догляду

Тональний тинт збагачений корисними для шкіри інгредієнтами, як-от Олія Дамаської Троянди, яка представлена в лінійці доглядових засобівWISHFUL у формі олії Get Even Rose Oil, й Екстракт Червоного Болгарського Перцю, видобутий з екологічно чистих джерел! Олія троянди пом'якшує, освітлює й утримує вологу, тоді як екстракт перцю допомагає захистити нашу шкіру від так званого цифрового забруднення, яке ми отримуємо від мобільних телефонів і моніторів.

Тонувальний засіб-тинт для шкіри бренда Huda Beauty дає змогу повірити в неможливе, адже він лягає як друга шкіра, тому ви легко зможете створити ідеальний макіяж без макіяжу.

Легка сяйна консистенція м'яко лягає, немов невагома вуаль, утворюючи насичений вологою відтінок. На Вас чекає миттєвий ефект освітлення кольору обличчя. Засіб немов розмиває пори, створюючи м'яке сяйливе покриття. Але на цьому його переваги не закінчуються.

За словами фахівців бренда, вони хотіли розробити формули-бомби, тому в складі найкращі інгредієнти, які може запропонувати природа (на 92,6% складається з натуральних інгредієнтів).

Кожен продукт із палітри допомагає запобігти ознакам передчасного старіння, пігментних плям і тьмяність.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • 5мл