Всі категорії
Додати товар

Стійкий кушон missha magic cushion cover lasting spf50 15g

400 грн -5% 380 грн
Опис

MISSHA M MAGIC CUSHION COVER LASTING SPF50+ PA+++ КРЕМ КУШОН 15g. Стійкий тональний кушон від Missha - кращий варіант для власників жирної або комбінованої шкіри, чий макіяж може зіпсуватися через надмірну секрецію себума! Кушон формує на поверхні шкіри красиве невагоме покриття, яке виглядає непомітним на шкірі, але при цьому добре маскує недосконалості. Формула тонального засобу містить доглядаючі компоненти, які піклуються про шкіру протягом дня. Масла троянди, авокадо, оливи та таману пом'якшують шкіру і оберігають її від сухості. Вони також відповідають за створення делікатного сяючого фінішу.
Екстракти бамбука і кактуса надають зволожуючу дію. Вони компенсують недостачу вологи на поверхні шкіри і перешкоджають появі лущення.
Екстракт гамамелісу нормалізує секрецію себума і стримує появу жирного блиску в Т-зоні.
Завдяки сонцезахисним фільтра в складі кушон забезпечує шкірі надійний захист від сонця протягом дня і не вимагає додаткового нанесення продуктів з SPF.
Спонж для нанесення тонального засобу має антибактеріальне покриття, яке покликане захистити шкіру від хвороботворних бактерій, що провокують виникнення прищів.
Спосіб застосування: за допомогою спонжа нанести на шкіру достатню кількість продукту. Розподілити легкими вбиваючими рухами і розтушувати. Поновити при необхідності.
21тон-світлий бежевий
23 тон-натуральний бежевий

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари