Всі категорії
Додати товар

Новинка антивікова тональна основа giordani gold код 42237 холодний ванільний оріфлейм

369 грн
Опис

Антивікова тональна основа з пребіотичною сироваткою Giordani Gold Оріфлейм
код 42237 Холодний Ванільний
30 мл

Антивікова тональна основа з сироваткою для сяючої, молодої та гладенької шкіри. Ти зможеш миттєво згладити дрібні зморшки і вирівняти тон шкіри за допомогою цієї розкішної тональної основи з природним фінішем.
1. Збагачена пребіотичною сироваткою, технологією Age Defying Shield та вітаміном Е
2. Згладжує і пом'якшує дрібні зморшки, приховує недосконалості і вирівнює тон шкіри*
3. Шкіра миттєво набуває сяючого вигляду і залишається зволоженою*

Перша в Oriflame тональна основа для зміцнення і захисту шкірного бар'єру – клінічно доведено! Δ

Перша в Oriflame тональна основа для зміцнення та захисту шкірного бар'єру – клінічно доведено Δ

Подаруй собі природну, гладеньку і миттєво більш молоду шкіру з цим розкішним тональним засобом для боротьби з віковими змінами. Пребіотична сироватка, антивіковий комплекс і вітамін Е, що входять до його складу, забезпечують приголомшливі результати.

ПРИРОДНЕ ПОКРИТТЯ, ЯКЕ МОЖНА НАШАРОВУВАТИ
ШКІРА МИТТЄВО ВИГЛЯДАЄ МОЛОДШОЮ*

Відчуй на собі дію надпотужної формули, що миттєво приховує дрібні зморшки та вирівнює тон шкіри, одночасно зміцнюючи шкірний бар'єр і підвищуючи антиоксидантний захист шкіри.

SPF 12 Некомедогенний і підходить для будь-якого типу шкіри, зокрема чутливої. Сертифіковано Веганською Спільнотою™.

*За результатами споживчого тестування

Що таке пребіотик?

Пребіотик - це інгредієнт, який служить "їжею" для корисних бактерій, що живуть на нашій шкірі. До складу формули засобу входить пребіотик, який виробляється планктоном, що мешкає в природній морській екосистемі Франції.

…Що пребіотик робить?
Він допомагає зміцнити шкірний бар'єр, покращуючи якість клітин на поверхні шкіри. Він також допомагає розгладити поверхневий шар шкіри, щоб покращити її текстуру, і сприяє зволоженню шкіри та збереженню природних запасів вологи. Наша пребіотична сироватка сприяє збереженню здоров'я і молодості шкіри з кожним застосуванням.

Що входить до складу нашого антивікового комплексу?

Комплекс, що захищає від забруднень і УФ-променів (SPF12)

…Як він сприяє подовженню молодості шкіри?
Ультрафіолетові промені є основним чинником передчасного старіння шкіри, а їхній надмірний вплив часто спричиняє сонячні опіки верхніх шарів шкіри. Надмірний вплив ультрафіолетового випромінювання прискорює старіння шкіри і є причиною 80% видимих ознак старіння обличчя.

Антивіковий комплекс у складі формули містить фільтри, що захищають шкіру, а також нейтралізує дію вільних радикалів, допомагаючи захистити шкіру від агресивного довкілля.

Що таке вітамін E?

Вітамін Е необхідний для підтримання здорового вигляду шкіри і не виробляється людським організмом. Він відомий тим, що захищає від ушкодження вільними радикалами і виступає як потужний антиоксидант, що робить його чудовим союзником у захисті шкіри від вільних радикалів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?