Всі категорії
Додати товар

Пробник тестер коригувальний тональний крем з spf20 clinique even better clinical...

55 грн
Опис

пробник тестер Коригувальний тональний крем з SPF 20 з технологією трьох сироваток Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20

Колір - CN 52 neutral

Вік: 18+
Бренд: clinique
Серія: обличчя
Група товару: тональний крем
Призначення: вирівнювання, захист від сонця
Стать: для жінок
Тип шкіри: всі типи
Інгредієнти: вітамін с, ніацинамід
Ступінь захисту: spf 25
Класифікація: елітна
Країна ТМ: США
Зроблено в: Бельгія

Це не просто макіяж. Корегуюча формула Even Better Clinical ™ Serum Foundation надає комплексну дію, завдяки чому помітно скорочує пігментні плями, вирівнює, освітлює тон і зволожує шкіру за допомогою трьох високотехнологічних сироваток. Тональний засіб, що пройшов клінічні випробування, містить три високотехнологічні сироватки, тому не просто створює бездоганне покриття, а й доповнює програму догляду, усуваючи недосконалості, зволожуючи шкіру і розгладжуючи текстуру при кожному застосуванні. Всього через 8 тижнів застосування колір обличчя стає більш рівною, шкіра розгладжується і наповнюється сяянням, а відчуття зволоження зберігається навіть після видалення макіяжу.

Тональний засіб підходить для: комбінованої, схильної до сухості шкіри; комбінованої, схильної до жирності шкіри; жирної шкіри.

Тональний засіб рекомендовано застосовувати на попередньо підготовлену, зволожену шкіру. Для комбінованої, схильної до сухості шкіри, варто вибирати спеціальні насичені зволожуючі текстури засобів.

Фініш: для комбінованої, схильної до сухості шкіри - природний, матовий; для комбінованої, схильної до жирності і жирної шкіри - сатиновий.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві

Обмін або повернення не передбачено

Дивіться всі оголошення що б не платити за пересилання двічі

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?