Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кушон missha

550 грн
Опис

Тональний кушон з матуючим фінішом Velvet Finish Cushion № 23 Підходить для жирного та комбінованого типу шкіри.
Створити природне матове покриття без ефекту маски і захистити світлу шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання можливо з тональним кремом-кушоном Missha Velvet Finish Cushion SPF50+/PA+++. Невагома формула засобу ефективно маскує дрібні недосконалості і не залишає відчуття стягнутості.
Крем-кушон від завдяки вмісту екстрактів розмарину, зеленого чаю, ройбуша і жасмину насичує клітини вологою, уповільнює процеси старіння, зменшує запалення, попереджає виникнення сухості і жирного блиску в Т-зоні, що високо оцінять власниці комбінованої шкіри. Засіб має чудову стійкість, не залишає слідів на екрані смартфона і одязі. У компактному футлярі ви знайдете дзеркало і антибактеріальну пухівку, яка зробить використання кушона максимально комфортним і безпечним для здоров'‎я вашої шкіри, де б ви не знаходилися. Missha Velvet Finish Cushion SPF50+ / PA + + + надає обличчю свіжий і відпочив вигляд.

Спосіб застосування: Після вашого щоденного зволожуючого засобу, нанесіть кушон. Легкими точковими рухами нанесіть тональний засіб на обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець

Схожі товари