Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Тональний bb-крем кушон bioaqua exquisite & delicate bb water off

150 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип декоративної косметики: Інший тип косметики

Опис

Тональний BB-крем кушон Bioaqua Exquisite & Delicate BB Water Offered Soleil Cushion Cream — засіб досить рідкий і дуже легкий, більше схожий на тональний флюїд, ніж на ББ крем, поміщений у спеціальну губку-подушечку. Також за потреби тон можна нашаровувати: для щільного та стійкого ефекту візьміть трохи більше засобу та нанесіть його акуратними рухами від центру до периферії.

Cushion-крем, або в дослівному перекладі з англійської «крем-подушка» — дуже популярний продукт в Азії, який стрімко набирає обертів продажів в Америці та вже готовий до підкорення Європи. Ніщо не говорить про популярність так переконливо як цифри: а в Азії кожні 30 секунд продається 1 сushion-крем!

Насправді за заявленими властивостями cushion-крем близький до добре знайомого бб-крему: вирівнює тон шкіри плюс дає відчутне зволоження й захист від УФ-променів (азіатки дуже люблять концепт «все-в-одному»!). Відмінність полягає не стільки в утриманні, скільки у формі та способі нанесення.

Сushion-крем недарма названий «подушкою» — всередині пудрениці захована м'яка повітряна губка, просочена тонувальним складом. У складі її «просочення» — 30% мінеральної води, тож засіб дійсно дуже рідкий і дуже легкий. Досить натиснути на «подушку» спонжем, який входить до набору, і нанести засіб на обличчя так само, як ви надходитьте зі звичайною пудрою.

Дія:

Зволоження шкірного покриву.

Повноцінний захист від шкідливих сонячних променів.

Ідеальне вирівнювання тону шкіри. 

Спосіб застосування: досить натиснути на «подушечку» спонжем, який входить до комплекту, і нанести засіб на обличчя так само, як ви надходитьте зі звичайною пудрою.

Состав: Water; propylene glycol; titanium dioxide; isopropyl palmitate; cyclopenta-dimethylsiloxane; PEG/PPG-18/18 polydimethylsiloxane; nicotinamide; oat (AVENA SATIVA) beta-glucan Heterohexadecane; cyclopolydimethylsiloxane; hydrogenated polydecene; magnesium sulfate; sodium PCA; magnesium stearate; tocopherol (vitamin E); distearyl ammonium montmorillonite; Behenate/icoic acid ester; methyl paraben; fragrance; methyl isothiazolinone; iron oxide.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари