Всі категорії
Додати товар

Комплект тональний крем кушон беж + база під макіяж натуральний фініш зволожуючий tuz...

328 грн
Опис

Нам дуже пощастило, що всі ми живемо у час, коли існує "культ" догляду за собою. Завдяки цьому щодня з'являються різноманітні, неймовірні за своїми функціями пристрої для догляду за шкірою обличчя, тіла, а також нові, сучасні косметичні засоби для догляду за собою. У свою чергу використання будь-якої skin care, або декоративної косметики тягне за собою не тільки поліпшення свого зовнішнього вигляду, але й підняття настрою, а також відмінний настрій на новий день.

Плюсом даного кушона, на відміну від звичайної тоналки, є ефект "другої шкіри" при нанесенні ніякого ефекту маски. Він також дарує натуральний фініш, чудово приховує нерівності кольору шкіри та інші недоліки. У складі є складові для догляду, які захистять і зволожать Вашу шкіру.

Інноваційна формула. При необхідності приховати серйозні проблеми шкірного покриву можна нанести другий шар пудри. Шовковиста текстура не обтяжує шкіру, не викликає стягнутості та дискомфорту, не обсипається і не скочується протягом дня.

Має приємний аромат. У комплекті йде милий спонжик у мішечку.

Користуватися кушоном можна у різних ситуаціях:

Вирівнювання тону: нанесіть кушон, щоб приховати недоліки шкіри.

Матування пор: використовуйте TUZ Air cushion Beauty Cream кушон на зони з розширеними порами, щоб створити гладку поверхню.

Контуринг: використовуйте крем-пудру у темному відтінку, щоб підкреслити форму обличчя.

Матування: нанесіть пудру на обличчя, щоб усунути блиск та створити матовий відтінок.

Для використання достатньо наносити продукт на очищену суху шкіру обличчя.

Має приємний освіжаючий аромат.

База Angeala Gollagen Peart Bouncy Essence можна назвати джерелом молодості для вашої шкіри. Вона містить цінні компоненти, які допомагають зупинити процеси старіння:

Олія ши – зміцнює шкірний бар'єр та усуває подразнення, зволожує та живить;

Гіалуронова кислота та колаген працюють разом, щоб зволожити шкіру та розгладити зморшки, відновлюючи її пружність та сяйво;

Екстракт центели азіатської – чудово загоює і освіжає шкіру, стимулюючи синтез колагену I та III типу, дарують дермі молодість та пружність.

Всі ці складові виходять з дозатора разом, перемішуючись між собою, і таким чином перетворюються на чудову підкладку для макіяжу, допомагають його зафіксувати на більш тривалий термін.

При натисканні дозатора білі перлинки змішуються з прозорою складовою, перетворюючись на легкий гель, який при нанесенні не залишає жирного блиску і швидко вбирається.

Характеристики:
Виробник кушону: TUZ

Країна: Китай

Тон кушона: 02 бежевий

Об'єм кушона: 20 мл

Виробник бази: Angeala

Об'єм бази: 35 мл

Тип: зволожуючий, маскуючий крем-пудра кушон + зволожуюча база під макіяж

Зручний дозатор.

Спонжик у комплекті до кушона.

Підходить для всіх типів шкіри.

Комплектація:
- Кушон TUZ Air cushion Beauty Cream - 1 шт

- Тканинний мішечок для спонжу;

- чорний спонж для нанесення засобу;

- Заводська картонна упаковка.

- база під макіяж Angeala - 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой