Всі категорії
Додати товар

Тональний кушон везе/veze

150 грн
Опис

Для створення рівного тону та ідеального макіяжу можна використовувати кушон від фірми Veze. Він має шовковисту текстуру, легко наноситься та розстушовується завдяки зручному аплікатору з ручкою. Представлений у невеликій стильній упаковці. Косметичний засіб відмінно підлаштовується під тон шкіри, покращує зовнішній вигляд та загальний стан епідермісу, прибирає тьмяність і забезпечує гарний колір вашому обличчю.

Косметичний засіб не пересушує шкіру та не скочується протягом дня, інтенсивно зволожує та живить шкіру корисними речовинами. Кушон добре матує шкіру, прибирає зайвий блиск, приховує мімічні зморшки, пігментні плями та розширені пори.

Тип: шкіри: всі типи
Вага: 20 г
Застосування: на чисту і суху шкіру нанесіть тонуючий кушон за допомогою спонжа, змочіть його, він є в комплекті. Розподіліть рівномірно по обличчю, не забуваючи про плавний перехід до шиї і лінії росту волосся, вуха. Дайте вбратися і просохнути протягом 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби, ідеально підійде основа під макіяж, придбати можна у нашому магазині

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 20мл
Продавець
nataliashans
nataliashans
Була

Схожі товари