Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Кушон із тональним ефектом vegan collagen cushion refill

420 грн
Опис

Кушон с тональным эффектом Vegan Collagen Cushion REFILL. Зволожуючий і розгладжуючий кушон із тональним ефектом. Містить мінеральні SPF фільтри для додаткового захисту від ультрафіолетового випромінювання. Створює стійкий оксамитовий фініш із бежевим підтоном у двох відтінках. Коригування порів та дрібних зморшок. Підходить для створення прозорого та щільного покриття.

Активні компоненти: Веганська колагенова вода 31% - комплекс амінокислот з пшениці, що мають високу зволожуючу здатність завдяки структурі, ідентичній білкам шкіри людини. Забезпечує інтенсивне зволоження, ущільнення, проникає всередину волокон і живить шкіру зсередини.

Ніацинамід 2% - багатофункціональний інгредієнт, який зволожує, омолоджує, зменшує пігментацію, бореться з акне та вільними радикалами.

Екстракт тремелі фукусоподібної 1% – має потужні антиоксидантні властивості, створює фізичний захисний бар'єр шкіри та добре утримує вологу, захищає стінки судин та капілярів, покращує клітинний метаболізм, покращує місцевий імунітет шкіри.

Бетаїн 1% ефективно зволожує шкіру, зміцнює клітинні мембрани, знижує трансепідермальну втрату вологи.

Сонцезахисні фільтри 19% - суміш діоксиду титану та оксиду цинку забезпечує засіб захисту SPF50+, PA++++

Нанести рівномірним шаром за допомогою аплікатора в один або кілька шарів, залежно від бажаної густини покриття. Зачекайте кілька хвилин до появи оксамитового фінішу.Користувалась 1 раз,не підійшов тон. Тон 21.Для світлої шкіри.Спонжем не користувалась

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сріблястий
  • Бежевий
Розмір:
  • 15мл
Продавець
anya030190
anya030190
Вінниця
Була