Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний кушон для чутливої шкіри su:m37 skin stay soft glow cushion set...

1950 грн
Опис

У наявності відтінок #01 — світлий бежевий 
Об'єм засобу: кушон 13 г + 2 запасні блоки х 13 гр
Термін використання: 21.12.2026
Зволожувальний кушон для чутливої шкіри Su:m37 Skin Stay Soft Glow Cushion Set SPF50+/PA+++  містить 10-річний натуральний ферментований комплекс Tru-ActiveTM, Biopeptide190TM, який ніжно доглядає за чутливою шкірою, і Colorful-flower ComplexTM, з енергією чотирьох кольорів, що повністю розпустилися, усіх 4 сезонів. 

Збагачений 70% інгредієнтами, що кондиціонують шкіру: гліцерином вітаміном B і провітаміном B5, які ефективно зволожують і утримують вологу, перешкоджають утворенню меланіну та мають антиоксидантні властивості. 

До складу входять ультрадрі частинки порошку, що забезпечують нанесення без скочування і слоіння, без лущення шкіри. Клінічно доведено, що впродовж 24 годин шкіра залишатиметься зволоженою та сяйною. 
Формула з полімером, що випромінює шкіру, м'яко тане за нормальної температури тіла, утворюючи сяйливий і стійкий макіяж. 
Унікальна голчаста подушечка кушона виготовлена з антибактеріального матеріалу, водночас вона тонка та рівна. Тканина губки дає змогу швидко вбирати основу та рівномірно наносити її на шкіру.

Спосіб застосування: Нанести невелику кількість засобу на косметичний спонж (у комплекті), потім розподілити рівномірно тонким шаром (легкими поплескувальними рухами) по всій поверхні обличчя та шиї.

Об'єм засобу: кушон 13 г + 2 запасні блоки 13 г

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?