Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем spf 50 з тонером sunscreen cream kodi professional 15 мл

199 грн
Опис

Сонцезахисний крем SPF 50 з тонером SUNSCREEN CREAM Kodi, 15 мл. Строк придатності до 07/2026. Абсолютно новий, у захисній заводській плівці.
Щодня шкіра піддається шкідливому впливу ультрафіолетового випромінювання, яке запускає процеси фотостаріння. Сонячні промені досить агресивні не тільки в жаркий літній період, а й протягом усього року. Саме тому важливо постійно захищати епідерміс від несприятливих зовнішніх чинників.

Здійснити ефективну протекторну функцію під силу сонцезахисному крему SUNSCREEN CREAM від бренду Kodi Professional. Засіб рекомендовано в якості тонуючого фотозахисту шкіри при активному УФ-випромінюванні. Завдяки збалансованому складу, продукт надає зволожуючу, заспокійливу і тонізуючу дію.

Крем має приємну консистенцію, він легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається, не залишаючи липкості або жирних слідів. Продукт має ненав'язливий аромат і добре поєднується з іншим доглядом. А легка тонуюча вуаль допоможе замаскувати дрібні недосконалості і вирівняти тон шкіри. Підходить для всіх типів шкіри.

Крем має компактний формат випуску в 15 мл, завдяки чому він не займає багато місця в косметичці. Продуманий дозатор дозволяє отримати необхідну порцію крему і при цьому зберегти герметичність внутрішнього вмісту флакона.

Спосіб використання: нанести захисний крем на очищену та зволожену шкіру перед виходом на сонце. Уникати зони навколо очей.

Термін придатності: 36 місяців з дати виробництва, вказаної на упаковці.

Умови зберігання: зберігати при температурі від +5˚С до +25˚С, уникаючи попадання прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бежевий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Додатковий ефект:
Зволоження Вирівнювання тону обличчя Маскування недоліків
Формат:
З дозатором
Особливості:
З SPF Багатофункційний
Структура:
Вид: