Всі категорії
Додати товар

Тональний крем

650 грн
Опис

Тональний крем. Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20, відтінок найсвітліший - 00 ultra light. Не підійшов відтінок, він для світленьких білошкірих дівчаток. Сама якість продукту чудова, лягає ідеально. Але маю інший тон шкіри. Купляла в Eva beauty за 917 грн, чек є на фото , гортайте детальні фото вправо. Нанесла тричі на палець, тобто використано продукту дуже мало. Флакон 30 мл, викорисиано пару мл .

Natural Glow Fluid Foundation SPF20 – тонуючий флюїд для обличчя, що надає шкірі сяйва свіжості та молодості. Також цей б'юті-продукт забезпечує ефект, що доглядає, за рахунок введення до складу березового соку, який багатий на зволожувальні мікроелементи, антиоксидантами і мінералам. Шкірний покрив почуватиметься абсолютно комфортно протягом усього дня. І ще отримає захист від шкідливих ультрафіолетових променів. Про це подбає SPF (sun protection factor – сонцезахисний фактор).

Особливості Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20:
- дарує шкірі обличчя бездоганно красивий, рівний відтінок і здоровий і привабливий вигляд, що відпочив, завдяки ефекту легкого природного сяйва

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Нішева Органічна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Додатковий ефект:
Живлення Маскування недоліків Сяйво шкіри
Формат:
Флакон
Особливості:
Адаптується З SPF Некомедогенний
Структура:
Вид:
Тональний флюїд Тональний крем
Продавець
elena3333aa
elena3333aa
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари