Всі категорії
Додати товар

Estée lauder - futurist hydra rescue moisturizing foundation with vitamin e -...

1650 грн
Опис

Бездоганна основа з повітропроникним покриттям від середнього до повного та сяючим покриттям, яке зволожує, заспокоює та захищає вашу шкіру. Він рятує шкіру заспокійливим, насиченим зволоженням і має природний фініш, який освітлює шкіру миттєвим сяючим блиском протягом 12 годин. Основа забезпечує захист від UVA/UVB широкого спектру.

Цей тональний крем наповнений зволожуючою водою бренду IonCharged Water разом із пробіотичною технологією для заспокоєння шкіри та екстрактом насіння чіа для живлення. Легка формула миттєво допомагає вирівняти тон вашої шкіри, прикриваючи почервоніння, темні плями та недоліки. Він забезпечує сяюче, природне сяйво, яке зберігається до 12 годин. Формула має широкий спектр SPF 45. Захист вашої шкіри сонцезахисним кремом широкого спектру допомагає запобігти передчасному старінню шкіри, викликаному сонцем.

Спосіб застосування: добре струсити. Розрівняйте легкий, зволожуючий рідкий макіяж по шкірі, починаючи від центру обличчя і просуваючись назовні. Щоб вибрати свій відтінок, виберіть рівень інтенсивності вашої шкіри від надсвітлої до дуже глибокої, а також відтінок вашої шкіри (холодний, нейтральний або теплий).

- Без парабенів; без фталатів; без спирту; не містить мінеральних масел
- перевірено дерматологами; перевірено офтальмологом
- не викликає рак

☀️SPF: 45

🧊Об’єм: 35 mL

🥰Відтінок: 3N1 Ivory Beige (середній з нейтральними відтінками)

🧫Термін придатності: 31.08.2025

🏷️Батч-код: A82

Оригінал з США 🇺🇸

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Другой
  • 30мл
  • 40мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Додатковий ефект:
Зволоження Вирівнювання тону обличчя Живлення Сяйво шкіри
Формат:
З дозатором
Особливості:
З SPF Некомедогенний Стійкий
Структура:
Вид:
Тональна основа Тональний крем