Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий тональний засіб - кушон missha magic cushion moist up spf50+/pa+++

375 грн
Опис

Готові?) Приїхали кушони Missha M Magic Cushion Moist Up.
Кушони - це все ще досить новий формат тонального. У компактний футляр покладений пористий спонж, просочений легким тональним флюїдом, а з ним по-сусідству через стінку, живе подушечка-диск для нанесення. Засіб дуже компактний, тому його завжди можна взяти з собою, щоб освіжити макіяж протягом дня.
При натисканні на спонж засіб потрапляє на подушечку, після чого буквально в кілька рухів його можна нанести на обличчя рівним тонким шаром і без видимих ​​кордонів.
Мені дуже подобається упаковка, ви тільки подивіться, яка лаконічна краса. Зроблено надійно та якісно, ​​пластик щільний, кришка не хитається, закривається по клацанню, а відкривається натисканням кнопки.
Під кришкою знаходиться дзеркало – якісне, велике, не спотворює зображення (тільки треба зняти захисну плівку), та спонж на захисній пластиковій мембрані. Спонжик нагадує дрібнопористу губку, на дотик дуже приємний, немов замшевий, синього кольору. Під пластиковою перегородкою знаходиться безпосередньо сам кушон, закритий наклейкою для контролю першого розтину.
Цей формат дуже зручний. Кушони компактні, їхня упаковка більше нагадує пудреницю, ніж тональний крем. Жодні кисті не потрібні, тому що в комплекті вже йде зручний спонжик для нанесення. З нанесенням продукту ти ніколи не переборщиш, тому що губка надрукує якраз достатню кількість тонального засобу для шкіри, і його зручно розподілити тонким шаром.
Missha розумники зробили бездоганний продукт. Лягає кушон на шкіру ідеально, не залишає плям, не створює ефект маски.Він добре підлаштовується під тон шкіри. Він взагалі непомітний на обличчі, ніби на ньому нічого немає. Але при цьому шкіра має бездоганний вигляд. Кушон створює "ефект фотошопу".
Переваги використання кушона:
Зручність використання. Нарешті тональну основу можна брати з собою! І легко поправити макіяж, або взагалі оновити при необхідності, не використовуючи будь-яких додаткових аксесуарів.
Через легку текстуру крему щільність нанесення просто регулювати: від дуже легкого до щільнішого. Можна нашаровувати без ефекту маски.
Приховує недоліки. Можна нанести ще крапельку точково на запалення або цятку, і не буде ефекту маски і перевантаженості.
Природний фініш. Обличчя виглядає здоровим та живим.
SPF 50! Влітку це те, що лікар прописав.
Не забиває пори та не відчувається на обличчі.
Чудово тримається протягом усього дня. Нікуди не пливе та не з'їжджає. Особа залишається на місці :)
Економічна витрата завдяки спонжу та рідкій текстурі.
Не підкреслює лущення.
Кушон містить у своєму складі фоточастинки, які допомагають ефективно скоригувати тон шкіри та надати їй здорового вигляду.
До складу кушона входять лише найкращі натуральні компоненти:
Dewy Flower 73% – унікальна формула на основі квіткових екстрактів допоможе заспокоїти шкіру, наповнити її енергією, вологою, зробити чистішою.
Ніацинамід – дбайливо освітлює шкіру, усуває ластовиння та пігментацію, розгладжує дрібні зморшки та відновлює шкіру на клітинному рівні.
Перлинний порошок – надає шкірі природного сяйва, свіжого вигляду.Кушон має легку та приємну текстуру, і найголовніше – зручний для використання засобу формат. Ніжна текстура кушона, що тане, дозволяє створити найтонше покриття без ефекту маски, що зберігає акуратність і свіжість тону протягом дня і не провалюється в пори.
Кушон випускається у двох відтінках:
№21 – світлий, без жовтого підтону.
23 - бежевий без жовтого або сірого підтону.
Гарні чисті природні відтінки.
ВАЖЛИВО! Наносити крем необхідно рухами, що промокують, не розтирати його по шкірі. Тоді покриття будемо

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?