Всі категорії
Додати товар

Enough collagen moisture foundation spf15 тональний крем з колагеном зволожуючий

270 грн
Опис

У наявності 13, 21, 23 !!!

Enough Collagen Moisture Foundation SPF 15 - це тональний крем із зволожувальним ефектом і фактором захисту від сонячних променів 15. Засіб лягає на шкіру тонким рівним шаром, приховує дрібні дефекти, добре нашаровується, створюючи гладеньке, але досить щільне покриття. Має приємний запах, що нагадує зелений чай з пелюстками жасмину, залишає вологий фініш з легким сяйвом, лежить на шкірі природно, малопомітний. Як і більшість корейських тональних засобів, має злегка сіруватий підтон, але дуже легко і швидко підлаштовується під індивідуальні особливості кольору шкіри. Завдяки своєму багатому складу здатний надавати шкірі еластичність, гладкість, здоровий і свіжий вигляд. Не провалюється в пори, не забиває їх і не має ефекту маски.

Склад тонального засобу
До складу крему входять такі активні речовини:

Гіалуронова кислота - це популярний компонент косметичних засобів, що відповідає за активне зволоження шкіри. Завдяки йому обличчя виглядає більш молодим, шкіра - гладенькою і свіжою. Кислота перешкоджає утворенню зморшок від сухості, наповнює тканини вологою, надає пружності.
Екстракт центелли азіатської - це унікальний компонент, який активно додається в косметику з противіковим ефектом. Речовина має властивість тонізувати дрібні капіляри, прибираючи почервоніння і сліди куперозу, покращує мікроциркуляцію, що сприяє збільшенню еластичності тканин, продукуванню колагену і еластину, освіженню кольору обличчя, посиленню тургору.
Бета-глюкан - речовина з дуже сильним протимікробним і антисептичним ефектом, що дає змогу створювати на обличчі тонкий "дихаючий" шар, який не провокує "парникового ефекту" і не сприяє розвитку мікроорганізмів. Воно зміцнює капіляри, вирівнює рельєфи шкіри, зменшує ризик передчасного в'янення і вікових змін.

13 - найсвітліший, з рожевим підтоном,
23 більше підійде для засмаглих дівчат,
21 - середній бежевий відтінок
Різні відтінки тонального крему можна комбінувати і змішувати між собою.

100 мл

Повернення не передбачено

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Блакитний
Розмір:
  • 100мл