Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Очищаючий бальзам для зняття макіяжу farmacy clearly clean

150 грн
Опис

Об'єм: 12 мл.

Очищуючий бальзам для зняття макіяжу без вмісту ароматизаторів і ПЕГ, який розтоплює стійкий макіяж очей і довготривалий макіяж, SPF і забруднення — створений для чутливої та реактивної шкіри.

Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна

Проблеми щодо догляду за шкірою: сухість, тьмяність і нерівна текстура

Формула: Бальзам

Інгредієнти:

- Соняшникова олія: розтоплює макіяж без видалення та висихання.
- Екстракт морінги: видаляє забруднення, очищає та освіжає шкіру.
- Фермент папайї: ніжно відлущує та очищає пори, надаючи шкірі свіжий вигляд.
Цей продукт є веганським, не містить глютену, не містить жорстокості та поставляється в упаковці, що підлягає переробці.

Що ще вам потрібно знати: нарешті миючий засіб без компромісів: цей бальзам видаляє весь макіяж за лічені секунди, але він досить м’який для чутливої шкіри — швидко тане впертий макіяж очей і довготривалий макіяж, SPF і бруд. Він також розроблений без ароматизаторів, ефірних олій, PEG або барвників. Він має таку ж очищувальну силу, що й бестселер Green Clean від Farmacy.

Коли ви бачите нашу печатку Clean + Planet Positive, це означає, що в продуктах цього бренду відсутні певні інгредієнти, потенційно шкідливі для здоров’я людини та навколишнього середовища. Вони також стосуються інгредієнтів, які викликають занепокоєння клієнтів, зокрема фталатів, формальдегіду або речовин, що вивільняють формальдегід, оксибензону та октиноксату, гідрохінону, триклозану, кам’яновугільної смоли, метилізотіазолінону та метилхлорізотіазолінону, нерозчинних пластикових мікрокульок тощо. Щоб отримати повний список, перегляньте вкладку Інгредієнти.

На додачу цей бренд виконують місію правильного поводження з вашими звичаями та планетою, беручи на себе зобов’язання щодо захисту клімату та зосереджуючись на екологічно чистих джерелах, відповідальному пакуванні та охороні навколишнього середовища.

ОСОБЛИВОСТІ:

Не містить ароматизаторів, ефірних олій, барвників/барвників та ПЕГ
Схвалено TSA
Формула без запаху
Підходить до чутливої реактивної шкіри
100% екологічна упаковка
ЗАСТОСУВАННЯ:

Зачерпніть велику кількість лопаткою, що додається, і зігрійте в долонях. Нанесіть суху шкіру.
Кінчиками пальців масажуйте шкіру м'якими круговими рухами нагору і назовні, приділяючи особливу увагу областям, що потребують уваги (наприклад, макіяжу очей).
Промити водою. Якщо ви використовуєте засіб для зняття макіяжу, зітріть залишки теплою вологою ганчіркою або серветкою для зняття макіяжу.
Може використовуватися як крок 1 подвійного очищення або вранці/увечері.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annabibikova
annabibikova
Супер-продавець
Софиевская Борщаговка
95% виконаних замовлень
Була