Всі категорії
Додати товар

Міцелярна вода mary kau

445 грн
Опис

Сьогодні звертаємо увагу на міцелярну воду.

І якщо ти ще нею не користуєшся ...
То..
Я просто впевнена, що сьогодні ти її замовиш і вже через декілька днів користуватимешся!

🌹МІЦЕЛЯРНА ВОДА. ГОЛОВНИЙ РЯТУВАЧ В ЛІТНЮ (І НЕ ТІЛЬКИ) СПЕКУ
☀️Збираючись уранці на роботу, ми наносимо макіяж — у когось він інтенсивний, в інших — легкий. Але у всіх протягом дня зі шкірою відбувається те саме: на ній осідають пил, смог, вихлопи та інші продукти «життєдіяльності» міста. 🙌🏻Додайте в цей «коктейль» ваш власний піт і шкірне сало, які виробляються протягом дня, і надвечір ви отримаєте на обличчі «шаровий пиріг» з різних видів забруднень.

🌿Повноцінно позбутися його за допомогою одного, навіть найкращого та універсального засобу, просто неможливо. Понад те, весь процес очищення слід розділити на етапи, і передової цього процесу виступають кошти, призначені спеціально зі зняттям макіяжу.

Більшість сучасних косметичних засобів є функціональними. Але найчастіше одна функція є основною, інші — додатковими. Саме тому важливо комбінувати засоби, забезпечуючи шкірі ідеальне очищення. І починати варто із міцелярної води.

Забруднення під прицілом – тут працюють МІЦЕЛЛИ 👍

Як ви вже здогадалися, мова піде про міцелярну воду 🙌
Її основний очищаючий компонент - мікроскопічні частинки поверхнево-активних речовин, що взаємодіють із водою. Ці речовини називають міцелами.

👉Міцели складаються з гідрофільної «голови», що поглинає воду, та ліпофільного «хвоста», що зв'язує жири. Завдяки особливостям структури, міцели притягують до себе жир, частинки бруду та макіяжу, після чого легко видаляються з поверхні шкіри простою водою.
Як правило, міцели не викликають подразнення та не руйнують захисну мантію шкіри, а тому цей засіб підійде навіть чутливій шкірі.

📍Не містить спирту, мила, ароматизаторів, парабенів та силіконів, і має фізіологічний pH.
📍Легко справляється навіть із найстійкішою косметикою
📍Заспокоює епідерміс, не сушить і не ушкоджує його

Головне завдання міцелярної води – підготувати шкіру до етапу очищення, зняти макіяж та поверхневі забруднення, і справляється вона з нею просто чудово!
А далі, у справу вступають вже звичні нам очищувальні засоби, для надання більшої ретельності процесу.

ЗМИВАТИ ЧИ НЕ ЗМИВАТИ???

Міцелярну воду краще все-таки змивати. 🙌
Тільки уявіть собі, що міцели «притягнули» до себе бруд та пил, шкірний жир, розчинили косметику і нікуди не поділися. Що буде?
🙁Спаде цілком очевидне, якщо все-таки залишати "наповнені" різними забрудненнями міцели на шкірі на довгий час, то вони поступово почнуть дратувати шкіру і викликати висипання.
Ефект цього процесу буде помітний не відразу, а через 2-3 тижні регулярного незмивання міцелярної води.
💡Не нехтуємо всіма етапами очищення, якщо хочемо чисту, сяючу здоров'ям шкіру🙂
Тому за цим етапом обов'язково слідує етап очищення, який підходить для вашої шкіри.

👉Невелике доповнення

Якщо все-таки трапилося так, що ви ну ніяк не можете повноцінно вмитися - сміливо в таких екстрених випадках використовуйте міцелярну воду - тут вона незамінна помічниця 👌
У поїздках, у подорожах, або після дооолгих заходів, коли сил уже ні на що не залишилося 😅

147 мл,

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 150мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?