Всі категорії
Додати товар

Знежирений засіб для зняття косметики з очей mary kay

656 грн
Опис

Напевно, усі знають, що існує мистецтво нанесення макіяжу💄. Але не всі замислюються про те, що зняття макіяжу (демакіяж) має бути не менш майстерним👌 Демакіяж - це надзвичайно важлива частина щоденного догляду! В жодному разі🙅 не лінуйтеся зняти косметику на ніч🌌! Адже саме вночі шкіра починає активно дихати💭, а якщо нехтувати цією процедурою, то замість поживних речовин🍃 вона отримає дозу пилу та декоративної косметики💄.

Таке недбале відношення, використання неякісного засобу, скупчення залишків пудри, рум'ян, тіней та туші призводить до блокування⛔️ пор, появи висипання.Особливої шкоди недбайливий демакіяж може завдати шкірі навколо очей👀 та вашим війкам! Адже шкіра навколо очей дуже ніжна🌸 та чутлива! До очищення цієї ділянки слід підходить особливо відповідально та ретельно☝️!

Пам'ятайте, що правильно підібрані засоби допоможуть зберегти молодість🌱 і красу🌺, відклавши в довгий ящик всі ознаки старіння шкіри.
Тому, пропоную Знежирений засіб для зняття косметики з очей Mary Kay💕!
Він ніжно та надзвичайно ефективно видаляє косметику з очей, навіть надстійку туш, не подразнюючи та не розтягуючи тонку шкіру навколо очей👀 та не ламаючи війки від багаторазового тертя!
Даний засіб від Mary Kay💕 підходить навіть для чутливої шкіри та для тих, хто носить контакті лінзи.
Тому дівчатка, не економте на собі і доглядайте за своїм личком якісно та правильно✅, адже це ваша "візитна картка"❗️

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари