Всі категорії
Додати товар

Гідрофільний бальзам для зняття макіяжу heimish all clean balm mandarin 120 ml

710 грн
Опис

Ніжний бальзам для зняття макіяжу з мандарином Heimish All Clean Balm Mandarin — чудово справляється з макіяжем, ефективно усуває з поверхні шкіри надлишки себуму та інші забруднення, закупорювальні пори, а також буде пом'якшувати й освітлювати епідерміс, не залишаючи відчуття сухості або стягнення після вмивання!

Засіб має освіжний аромат солодкого мандарина завдяки вмісту олії, а також екстракту Мандарина! Мандарин має низку корисних властивостей у косметиці — має антибактеріальні властивості, що дає змогу застосовувати його як загоювальний агент, забезпечує тонізувальну дію на шкіру звужує розширені пори та усуває сальний блиск. Крім того, екстракт допомагатиме освітлювати шкіру та вирівнювати тон, боротися з пігментацією.
Екокераміди в тандемі з олією насіння моринги допомагають добре зволожити дерму та сприяють утриманню вологи. Екстракт папаї забезпечує ефективне та делікатне відлущування відмерлих клітин гірського шару, усуває окислені ліпіди. Токоферилацетат, природний токоферол і один із найпотужніших антиоксидантних токоферолів, має антиоксидантну дію — захищає ліпіди клітин від процесів окиснення й забруднень довкілля, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво та блиск

Засіб протестований дерматологами та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя. Не містить синтетичних ароматизаторів, барвників. Не тестується на тваринах.

Спосіб застосування: Нанесіть достатню кількість засобу на суху шкіру з макіяжем. Ніжно помасажуйте шкіру, поки засіб не розчинить макіяж. Змийте засіб великою кількістю теплої води. Вмийтеся пінкою та нанесіть догляд.

Об'єм: 120 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 120мл
  • 50мл
  • Інший

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?