Всі категорії
Додати товар

Засіб для зняття макіяжу з очей estee lauder gentle eye makeup remover

розпродаж до 25 Травень

575 грн
Опис

Нова
Оригінал
100 мл

Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover швидко та ефективно видаляє туш, тіні та іншу декоративну косметику з очей. Цей засіб для зняття макіяжу підходить для будь-якого типу шкіри. Одразу після його застосування можна наносити новий макіяж. Крім того, засіб знімає сліди втоми, перешкоджає утворенню набряклості і темних кіл. Пом'якшувальні та заспокійливі компоненти тонізують шкіру й дарують їй відчуття комфорту. Засіб успішно пройшов офтальмологічні та дерматологічні випробування, є безпечним для контактних лінз.

У складі засобу для зняття макіяжу з очей Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover не містяться олії та інші жирні компоненти. Він надзвичайно легкий і ніжний. Активна дія компонентів у складі продукту спрямована на зволоження, пом'якшення та заспокоєння клітин епідермісу. Таким чином, шкіра наповниться відчуттями комфорту й свіжості.

Спосіб застосування: намочіть ватний тампон засобом Gentle Eye Makeup Remover, закрийте очі та торкніться до шкіри. Її не потрібно попередньо зволожувати. Зачекайте кілька секунд й повністю зніміть макіяж. Не тріть і не розтягуйте шкіру. Очистіть обличчя засобами, які підходять для вашого типу шкіри. Потім переходьте до використання відновлювальної сироватки й зволожувального крему Estee Lauder.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 100мл