Всі категорії
Додати товар

Антисептик

68 грн -5% 65 грн
Опис

Дезінфікуючий засіб для рук від компанії Bath & Body Works, безперечно, лідер серед сучасної антисептичної продукції.

Головна перевага санітайзера, яку ми б хотіли відзначити, - природність складу, який прекрасно враховує потреби захисту організму в небезпечний для нього час. Антисептик також містить:

ефірні масла;
алое;
вітамін Е
і краплю гарного настрою для тебе.
Які основні проблеми усуває антисептик?

Ми живемо в умовах зміни пори року, а це означає, що організм часто виявляється погано пристосованим до перепадів температур – наш імунітет часом не справляється. Найпростіше і базове, ніж ми можемо допомогти імунітету та іншим захисним системам нашого організму, – це використання якісного дезінфікуючого засобу для рук. Перше, що вступає в контакт із навколишнім середовищем – це шкіра рук: ми вітаємося з іншими людьми за руку, беремося руками за поручні у транспорті, рукою передаємо гроші в магазині... Тому саме шкіра рук потребує посиленого захисту. Її забезпечує високий вміст ефірних олій – природних антисептиків, механізми формування яких у тканинах людського організму не змінювалися багато тисяч років. Ефірні олії захищають від кокової флори, паличок та вірусів. Алое у складі засобу рятує шкіру тіла від подразнення, грибків та бактерій, заспокоює її. Сік алое – це скарбниця вітамінів, клітковини та ферментів для шкіри. Токоферол або вітамін Е є натуральним антиоксидантом. Цей елемент не утворюється в організмі самостійно, тому важливо знаходити його в зовнішніх джерелах живлення для організму. Він впроваджується в мембрани клітин та захищає організм від дії вільних радикалів, уповільнюючи процеси старіння та убезпечуючи від хвороб.

Кому найкраще підійде цей дезінфікуючий засіб?

Ми рекомендуємо антисептик людям з будь-яким типом шкіри. Будь-яких вікових обмежень немає: прекрасний засіб для захисту шкіри рук від мікробів для всієї родини.

Інструкція із застосування

Нанеси невелику кількість гелю-антисептика на свої руки та оброби їх засобом – так, ніби змащуєш кремом. Почекай трохи часу, щоб засіб висохло

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?