Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Гідрофільна олія celimax derma nature fresh blackhead jojoba cleansing oil 150 мл

535 грн
Опис

Нова, в картонній упаковці.

Глибоко очищуюча гідрофільна олійка з натуральними маслами. Відмінний засіб для очищення шкіри від будь-яких забруднень, в тому числі стійкого макіяжу і сонцезахисних засобів. Розчиняє комедони і надлишки шкірного себуму, допомагає позбутися від чорних крапок. Скорочує кількість і інтенсивність акне і інших шкірних висипань. Зволожує і живить шкіру.

В активних компонентах містить масла:
– Жожоба – допомагає зберегти оптимально необхідний рівень вологи, розгладжує існуючі зморшки і попереджає появу нових.
– Насіння соняшнику – є прекрасним джерелом жирних кислот, лецитину, вітаміну Е. Надає заспокійливу, зволожуючу та антиоксидантну дії. Нормалізує роботу сальних залоз, покращує еластичність шкірного покриву.
– Бергамоту – нормалізує вироблення шкірного сала, зменшує кількість комедонів і пігментацію, попереджає утворення вугрів, звужує пори, відновлює тканини.
– Оливи – багате на вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти, які легко поглинаються. Активізує процеси регенерації та відновлення клітин, рівномірно зволожує всю поверхню шкірного покриву, усуває сухість, покращує кровообіг і еластичність.
– Мигдалю – відмінно очищає шкіру, справляється з різними висипаннями і запаленнями. Вирівнює і освіжає колір обличчя, робить шкіру гладкою і пружною.
– Виноградних кісточок – живить, зволожує і омолоджує шкіру. Тонізує, усуває сухість і лущення.
– Насіння абрикосу – володіє відмінними відлущувальними здібностями, розгладжує текстуру шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • 150мл
Продавець
rano.vranzi
rano.vranzi
Супер-продавець
89% виконаних замовлень
Була