Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Гель для вмивання chamomile з саліциловою кислотою для жирної чи проблемної шкіри

230 грн
Опис

Вітаємо в інтернет-магазині бренду NC Cosmetic!
Ми виготовляємо натуральну органічну косметику у лабораторних умовах!
Є дипломи Косметолога, Естетиста по тілу.

Без ретельного очищення і тонізації немає правильного догляду за обличчям! Завдяки правильному очищенню можна вирішити багато проблем шкіри. До боротьби з проблемною та жирною шкірою рекомендуємо підходити лише комплексно!

Дія: Глибоко очищує шкіру від бруду, макіяжу та себуму. Гель не пересушує та не зневоднює шкіру обличчя, при цьому допомагає в боротьбі з акне та комедонами, має протизапальну та антибактеріальну дію! Підходить тільки для проблемної та жирної шкіри.

Активні компоненти складу:
Саліцилова кислота – зменшує кількість вугрів і запобігає їх появі, сприяє відбілюванню пост-акне. Дуже позитивно впливає на жирну шкіру, попереджає появі гнійників. Надає антисептичну та антибактеріальну дію.
Олія ромашки - лікує акне, знімає подразнення та підходить для чутливої шкіри.
Гідролат календули - це чудове очищення шкіри і м'яка дезинфекція пор, потужний антиоксидант і загоювач.
Ефірна олія Чайного дерева освіжає протягом дня: тримає пори стягнутими. Чудово для боротьби з вуграми. Потужно зміцнює волосся, надає бактерицидну дію

СКЛАД: Вода; Гідролат календули; Гідролат ромашки; Кокамідопропілбетаїн – рослинний ПАВ; Олія ромашки; Олія лісового горіху; Олія календули; Екстракт огірка; Екстракт Арніки; Саліцилова кислота; Ксантанова камідь; Ефірна олія розмарину; Ефірна олія чайного дерева; Еuxyl.

INCI: Water; Marigold (Calendulae) Hydrozol; Сhamomillа Hydrozol; Cocamidopropyl Betaine; Matricaria Chamomilla; Hazelnut Oil; Calendula Oil; Propylene Glycol Cucumber Fruit Extract; Propylene Glycol Arnica (Arnica montanа) Flower Extract; Salicylic Acid; Xanthan Gum; Rosemary Essential Oil; Tea Tree Essential Oil; Euxyl.

Термін зберігання: 4 місяці при кімнатній температурі (в ванній кімнаті)

ВАЖЛИВО! Можлива індивідуальна чутливість до компонентів складу. Тому перед використанням нового засобу по догляду обов'язково проведіть тест на чутливість та алергію: трішки засобу нанесіть на згиб ліктя або за вушко, залиште засіб на 24 години. Якщо реакції на шкірі не було можна використовувати.

100мл - 230грн

Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 1000грн!

У нас дуже багато відгуків та задоволених клієнтів!
Пишіть, з радістю відповім на Ваші питання!
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Жирна
Тип шкіри: Проблемна
Вид: Гель для вмивання

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
natur...
natural.cosmetic
Київ
Була