Всі категорії
Додати товар

Набір beautyblender fab.five

2025 грн
Опис

Набір beautyblender fab.five Зручний, сучасний б'юті-гаджет для створення ідеального макіяжу. Тепер для того, щоб виглядати бездоганно, не потрібно бігти в дорогий косметичний салон або записуватися на прийом до престижного візажиста. Набір Beautyblender fab.five дозволяє зробити розкішний і якісний мейк-ап у себе вдома. Спонж каплеподібної форми допомагають нанести і ретельно розтушувати вв-креми, емульсії з ефектом тонування, тіні, скульптурирующие продукти і бронзеры. Використання спонжей дає можливість створювати вишуканий макіяж, не перетворюючи при цьому особа в неприродну маску. Разом з beautyblender fab.five бути красивою стає легко, доступно і приємно. Переваги продукту: спонж виготовлені з сучасного синтетичного матеріалу, що не містять латексу, мають м'яку текстуру і не викликають негативних відчуттів у момент зіткненні зі шкірою; ергономічна форма виробів дає можливість зручно тримати їх у руці і без всяких складнощів обробляти навіть важкодоступні ділянки особи; за рахунок ніжною зовнішньої поверхні можна ідеально гладко розтушувати на обличчі косметичні засоби будь-якої щільності; завдяки відкритим осередкам структури матеріалу тональні і бронзирующие кошти витрачаються дуже економно і лягають на обличчя рівномірно, без плям і розлучень, створюючи природне, невагоме покриття. Як це працює? Спонж повністю гіпоалергенні, підходять для шкіри будь-якого типу, не викликають подразнень і почервонінь. Еліпсоїдна форма з одним закругленим, а іншим загостреним кінцем дає можливість легко і швидко обробити особа, включаючи область навколо крил носа, ямочки на підборідді і внутрішні куточки очей, куди звичайними косметичними кистями дістатися значно складніше. Відсутність ворсу на поверхні дозволяє зробити ідеальну растушовку косметичних засобів і створити в домашніх умовах по-справжньому зоряний макіяж. Що кажуть? Поява спонжа, буквально, порвало світ візажистів і гримерів. Кожен з них, кому вдалося попрацювати з прогресивної новинкою, прийшов у захват і розсипався в найщиріших дифірамбах цього простого, але дуже корисного винаходу. Найбільш яскраві і приємні слова висловила авторка інноваційного б'юті-гаджета Реа Енн Сільва, знаменитий голлівудський візажист-гример з 20-річним досвідом роботи в індустрії краси. Вона зазначила зручність спонжа в роботі і його унікальну здатність створювати ідеально гладкий тон на всьому обличчі. Журнал Allure трижды назвал спонж «лучшим инструментом для визажа». Это произошло в 2007, 2008 и 2011 году. 

Не менее ярко о стильной новинке отозвалась национальный визажист модного дома Giorgio Armani в России Наталья Власова. Она назвала Beautyblender универсальным инструментом, который успешно заменяет самый большой набор профессиональных кистей.

Как применять?
Непосредственно перед применением спонж смачивают кипяченой водой. Когда он увеличится примерно в два раза, аккуратно промокивают бумажной салфеткой или отжимают руками. Чтобы тонирующие средства наносились равномерно и ложились тонким слоем, спонж должен быть лишь слегка влажным, но ни в коем случае не мокрым.
Лоб, скулы и подбородок тонируют закругленной частью спонжа, а т-образную зону, область в районе рта и вокруг глаз — заостренным кончиком.
Косметические средства наносят легкими чуть пружинящими движениями, как бы «промакивая» участки лица. Таким образом кожа не растягивается, а тон ложится плавно, не делает жестких, заметных границ, хорошо впитывается и выглядит естественно и природно. 
Спонж подходит не только для нанесения, но и для смешивания косметических средств в нужных пропорциях, наслаивания тонов один на другой и скульптурирования лица.
После применения спонж обязательно моют под прохладной проточной водой. Для этого подходит обычное туалетное мыло (твердое или жидкое), либо специальные средства, предназначенные для очищения спонжей: жидкий Blendercleanser-гель на основе сои, не содержащий в составе агрессивных и раздражающих компонентов или твердое мыло Solid Cleanser на плотной восковой основе.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари