Всі категорії
Додати товар

Набір для вій та брів

4900 грн
Опис

Лімітована колекція засобів RevitaLash. Колекція створена, щоб дарувати радість та здійснювати мрії про красиві й виразні брови та вії. У наборі поєдналися культовий кондиціонер для вій, а також продукти декоративної косметики, які гарантують ідеальний святковий образ із розкішним поглядом.

 

До складу набору входить:

Advanced Eyelash Conditioner (3.5 ml) — сироватка-кондиціонер для вій.

Формула цієї відзначеної beauty-нагородами сироватки містить запатентовану комбінацію передових наукових технологій. Суміш пептидів, ліпідів та біотину, а також амінокислот та екстракту женьшеню кондиціонує і зміцнює вії, захищає їх від негативного впливу навколишнього середовища, а також запобігає пошкодженню внаслідок застосування засобів для макіяжу та стайлінгу.

Оригінальний, унікальний, створений офтальмологом кондиціонер для вій зміцнює їх та запобігає ламкості, зміцнює здоров’я, посилює виразність погляду, покращує еластичність та гнучкість, стимулює природну густоту вій.

 

Double-ended Volume Set (5 ml) — туш для вій та праймер 2-в-1.

Праймер Volumizing Primer та туш Volumizing Mascara поєдналися у зручному дуеті 2-в-1: праймер і туш для вій, які створюють об’ємну основу, розкішну виразність, насичений колір вій та незабутній погляд.

Багатофункціональний засіб містить у собі два повноцінних самостійних продукти на основі кондиціонуючих інгредієнтів, які забезпечують легке нанесення, надзвичайну довжину та вражаючий об’єм натуральним віям.

Це ідеальний вибір для тих, хто хоче мати розкішні, довгі, об’ємні вії без шкоди.

 

Hi-Def Brow Gel 2-in-1 — гель для брів у темно-коричневому відтінку (2.5 ml) та гель для брів у світло-коричневому відтінку (2.5 ml).

Багатозадачний універсальний гель-стайлер для брів, формує та окреслює брови, миттєво та надовго надає бровам виразності та чіткості. Формула містить пептиди й вівсяний бета-глюкан для зміцнення й кондиціонування брів, тому засіб ідеально поєднується з RevitaBrow Advanced. Оригінальна кольорова гель-формула пом’якшує та робить покірними неслухняні брови, окреслює та надає бездоганної виразної форми.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
irinapetish
irinapetish
Супер-продавець
Хмельницький
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?