Всі категорії
Додати товар

Косметика sealuxe (швейцарія). гель, тонік, лосьйон, крем. термін придатності до кінця 2022 г

300 грн
Опис

Продам брендову косметику Sealuxe (Швейцарія) Hydra Genesis Set.
ВИШЕЛ ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ в жовтні 2022.

Весь набір цілком = 1000 грн (запечатаний)
Окремі кожне найменування (гель, тонік, лосьйон, крем) по 300 грн
Можна спробувати на відкритому наборі якість.

Продаємо окремо або в коробці:
Оригінал від компанії Greenleaf
Хоч це й косметика, але якість не мучила від того, що термін вийшов.
Поготів баночки не розпаковані. Коробки наборів запечатані та запаяні.
Користуватися сама і зараз. Після відкриття бережи в хородільнику.
Бралось 2019 року великим гуртом разом з іншою продукцією GREENLEAF.

У наявності понад 15 од. наборів. Розпродаю за -70% від ціни закупівлі!

1. Манський зволожувальний гель Sealuxe Comfort Cleanser 100 г = 300 грн.
Ніжний очисний від конденсату гель із загадковим глибоководним зволожувальним фактором HydraSea Advanced Complex, який заспокоює, зволожує та пробуджує шкіру, згладжує пори та згладжує текстуру шкіри, роблячи її гладкішою.
Як використовувати: Під час чищення вранці та ввечері візьміть необхідну кількість на долоню, додайте невелику кількість води, щоб створити піну, ніжно помасажуйте обличчя та вмийтеся теплою водою, що післядуває догляд за шкірою.

2.Питалий тонік Sealuxe 120 мл = 300 грн.
Загадковий чинник глибоководної конденсації HydraSeaCalmingComplex — у поєднанні з позаклітинним полісахаридом, витягнутим із глибоководного кратера на висоті 3000 метрів над рівнем моря, й ексклюзивним рослинним екстрактом-антиоксидантом, який допомагає покращити перенесення води в роговий шар через тришаровий шар

Вертикальна зволожувальна система (VTMM) зволожує кожен шар шкіри, роблячи її пружною й еластичною, а також уповільнює передавання чинників стресу та надовго заспокоює шкіру.
Як використовувати: Після очищення вранці та ввечері нанесіть необхідну кількість на долоню або ватний диск, рівномірно нанесіть на все обличчя та шию та висушіть, стежте за доглядом за шкірою.

3.Sea's Essence Інтенсивний зволожувальний лосьйон Sealuxe Deepsea Infusion 60 мл = 300 грн
Частинки м'якого світла освітлюють потемніння на шкірі, миттєво зменшуючи зморшки та залишаючи на шкірі м'яке сяйво.
Загадковий глибоководний конденсувальний фактор HydraSeaAdvancedComplex відкриває внутрішній водний канал шкіри та покращує глибоку циркуляцію води в шкірі, а його унікальний екстракт рослинного екстракту багатий на антиоксидантні та зволожувальні комплексні чинниками, як-от каротиноїди, ліпіди та фенольні кислоти, які можуть посилювати гіалуронову кислоту.

Синтетичний, протистоїть окисному стресу, затримує вологу, роблячи шкіру пружною й еластичною.

Активна гіалуронова кислота утворює високоефективну водовідштовхувальну плівку, яка триває довго й інтенсивно зволожує шкіру.
Як використовувати: вранці та ввечері нанесіть необхідну кількість на очищену та тонізовану шкіру обличчя й шиї, акуратно помасажуйте до повного вбирання, що подальший догляд за шкірою.

4. Манський зволожувальний крем із глибоким зволожувальним ефектом Sealuxe Зволожувальний крем 50 г = 300 грн.

Загадковий чинник глибоководної конденсації Hydra Sea Advanced Complex багатий на позаклітинний полісахаридид, витягнутий із глибоководного кратера на висоті 3000 метрів, що ефективно підвищує захист шкіри від ультрафіолетових променів і заспокоює шкіру.

Його унікальний екстракт рослинного походження багатий на антиоксидантні та зволожувальні комплексні фактори, як-от каротиноїди, ліпіди та фенольні кислоти, які можуть посилювати синтез гіалуронової кислоти, утримувати вологу та зберігати шкіру. пружною й еластичною.

Тримолекулярна вертикальна зволожувальна система (VTMM) відкриває водні канали в шкірі, допомагаючи шкірі набирати вологу, а зсередини постійно зволожує й заспокоює шкіру.
Спосіб застосування: вранці та ввечері нанесіть необхідну кількість на очищену, зволожену шкіру обличчя та шиї, акуратно масажуйте круговими рухами до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари