Всі категорії
Додати товар

Набір для ламінування брів, набор для ламинирования бровей

400 грн
Опис

Що таке ламінування?
Ламінування брів — це те саме, що й довгострокова укладка, яка дає змогу зафіксувати волоски в потрібному положенні, надати гарної форми неслухняним бровам і забути про потребу щодня фіксувати їх гелями. Весь наступний місяць брови матимуть вигляд щойно розчесаних — і дуже природних.

Як ламінують?
- Процедура зазвичай складається з трьох етапів: спочатку на брови наносять розм’якшувальну речовину, яка відкриває лусочки волосся і фіксує його прозорою плівкою, щоб запобігти контакту з повітрям.
- Другий етап процедури — власне фіксація. На брови наносять речовину, потім надають їм потрібної форми — і залишають так на деякий час. Коли речовину змиють, волоски залишаться у зафіксованому положенні.
- Третій етап — надання форми й фарбування. Майстер працює з волосками, намагаючись не зачіпати шкіри, унаслідок чого результат має дуже природний вигляд, а брови стають зовсім інакшими на взір.

Кому личить?
Тому, хто має тонкі, негусті брови. Якщо волоски зачесати вгору, створюється ілюзія досить щільних, об’ємних брів. Кому бракує повноти брів, доведеться трохи домалювати їх олівцем або тінями, але самі брови після ламінування матимуть гарний і природний вигляд. Також ламінування личитиме тому, хто має довгі кучеряві волоски брів: вони стануть м’якшими й слухнянішими.

Склад набору:
- Очищувальний лосьйон - 1 шт.
- Перманентний лосьйон – 1 шт.
- Фіксуючий лосьйон – 1 шт.
- Очищуючий та живильний засіб – 1 шт.
- Клей для фіксації брів – 1 шт.
- Плівка для фіксації бровей – 1 шт.
- Y-аплікатор для фіксації брів – 1 шт.

Ціна за весь набір. Інструкція на упаковці

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yatsk...
For You
Супер-продавець
Запоріжжя
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?