Всі категорії
Додати товар

Anastasia beverly hills soft glam deluxe trio dusty rose набір тіні + помада + олівець для губ

1590 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Набір тіні + помада + олівець для губ Anastasia Beverly Hills Soft Glam Deluxe Trio

Anastasia Beverly Hills Mini Soft Glam Deluxe Trio — розкішний набір для макіяжу губ і очей, у якому є найнеобхідніші інструменти для нього. До складу набору увійшли:

✅Satin Lipstick Dusty Rose (3 г) — високопігментована помада із сатиновим фінішем і максимально комфортною формулою, що запобігає сухості та стягнутості шкіри губ. Ніжна текстура, зволоження, м'який нюдовий колір — ця помада стане знахідкою для поціновувачок по-справжньому якісної косметики. Розкішний дизайн помади зробить її використання ще й естетично приємним.
✅Mini Lip Liner Dusty Rose (1.14 г) - олівець для витонченого та чіткого контуру губ, візуального збільшення об'єму, підкреслення їхньої виразності та дійсно стійкого макіяжу. М'яка кремова формула олівця на основі воску дає змогу створювати акуратні тонкі лінії та з легкістю розтушовувати пігмент. Він прекрасно підійде як для самостійного використання, так і в поєднанні з помадою. У складі олівця наявні компоненти з догляду й антиоксиданти для зволоження ніжної шкіри губ і м'якого нанесення. Натуральний фініш олівця прекрасно підійде для трендового макіяжу губ, а також стане ідеальним доповненням до сатинової помади.
✅Anastasia Beverly Hills Soft Glam II Mini Eyeshadow Palette — це аж 8 відтінків тіней у палітрі дорожнього формату. Завдяки її легко змішуваним нейтральним і яскравим кольорам ви зможете створити безліч варіантів макіяжу — від нюдового до вечірнього. Палітра складається із шести матових і двох металевих тіней. Усі відтінки палітри від Anastasia Beverly Hills виготовлені в теплій кольоровій гамі, що дає змогу використовувати їх як для нюдового денного макіяжу, так і для яскравого вечірнього образу. Кремова текстура, чудова змішуваність відтінків, насиченість пігментації та комфортне нанесення зроблять використання цієї палітри справжнім задоволенням. Кожен відтінок палетки має прекрасну пігментацію й забезпечує повне покриття з першого нанесення. Зручний формат палетки прекрасно доповнить як домашній набір косметики, так і стане в пригоді в подорожі. Кожен колір з Anastasia Beverly Hills Soft Glam II Mini Eyeshadow Palette має прекрасну стійкість, не обсипається й не скочується. Макіяж очей залишається так само насиченим навіть після багатьох годин носіння.

До палетки Anastasia Beverly Hills Soft Glam II Mini Eyeshadow Palette увійшли 8 відтінків з ультраматовими та металевими фінішами:

Tempera — вельветовий бежевий з ультраматовим фінішем.
Dreamer — відтінок шампанського з рожевим підтоном металік.
Orange Soda — пастельний персиковий ультраматовий.
Dusty Rose — припорошений ліловий ультраматовий.
Incense — припорошений теракотовий ультраматовий.
Sultry — шоколадно-коричневий із теплим підтоном металік.
Mulberry — насичений темно-червоний ультраматовий.
Noir — насичений вугільно-чорний ультраматовий.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари