Всі категорії
Додати товар

Коригуючий набір для щоденного догляду

1650 грн
Опис

Коригуючий набір для щоденного догляду за жирною, комбінованою шкірою Smart4Derma Acne Balance Home Kit
В наборі:

1.AHA-BHA-PHA MOUSSE GENTLE CLEANSE Очищаюча мультикислотна пінка для жирної, комбінованої та шкіри з акне 80 мл

Пінка ніжно та глибоко видаляє забруднення, не порушуючи гідроліпідний баланс шкіри. Комплекс АНА, ВНА та РНА розчиняє сальні пробки, зменшує пори, інгібує високий бактеріальний профіль. Збагачена ніацинамідом ефірними оліями чайного дерева та лайма, пінка стимулює регенерацію, нормалізує себорегуляцію, зменшує подразнення шкіри та вирівнює тон обличчя.

2.CUTIBIOME TONER BHA-PHA CONTROL Себорегулюючий мультикислотний тонер 100 мл

Інтенсивний терапевтичний тонер зволожує та вирівнює тон шкіри, виявляє виражену антибактеріальну та антисептичну дію.

Кислотний комплекс ВНА та PHA нормалізує рН шкіри, готуючи її до наступних етапів догляду. Відновлює природний мікробіом шкіри, нормалізуючи її мікрофлору, значно пригнічує ріст бактерій, зменшує експресію 5α-редуктази та продукцію медіаторів запалення.

3.BB COVER MATT CREAM TOTAL PROTECT SPF 30 Матуючий ВР крем SPF 30 50 мл

Формула мінімізує наслідки фотоушкодження, гарантує тривалу гідратацію та потужний захист від ультрафіолету. Вирівнює тон шкіри та згладжує сліди пост акне, збільшує поріг чутливості шкіри, комплекс екстрактів забезпечує антиоксидант та регенеруючу дію. Продукт вибору після чищення, пілінгів та інших неінвазивних процедур.

4.CUTIBIOME LIPOCREAM EXTRA REGENERATION Нічний ліпосомальний крем «Кутібіом» 50 мл

Інтенсивний нічний догляд за жирною, комбінованою шкірою з проявами висипу вугрів і акне. Ефективно зволожує, вирівнює тон шкіри та згладжує сліди постакне.

CutiBiome CLR забезпечує важливу підтримку природного балансу між шкірою та її мікробіомом, що пригнічує зростання бактерій типу Cutibacterium acnes. Sebaryl пригнічує фермент 5-альфа-редуктазу. Skinasensyl збільшує поріг чутливості шкіри. Нікотинамід швидко знімає почервоніння та роздратування, відновлює фізіологічну себорегуляцію для профілактики закупорки пір.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
katri...
katrinmatviiec
Супер-продавець
Тернопіль
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?