Всі категорії
Додати товар

Професійний набір для макіяжу hegafoo

6000 грн -30% 4200 грн
Опис

- ВАГА КОМПЛЕКСНЕ РЕШЕННЯ ДЛЯ МАКІЯ: цей універсальний набір для макіяжу, що містить у собі всі основні косметичні продукти, прості у використанні продукти та широкий вибір кольорів і текстур; І чудово підходить для артистів театру, танців, студентів тощо.
- УНІВЕРСАЛЬНИЙ І ПРОФЕСІОНАЛЬНИЙ: цей професійний набір для макіяжу — ідеальне рішення для організації ваших косметичних речей. До нього входить усе необхідне для повноцінного макіяжу; Містить різноманітну косметику для очей, губ і аксесуари для макіяжу; Наприклад, тіні для повік, помада, пудра для брів, блиск для губ, рум'яна, олівець для губ, пензлик для макіяжу тощо.
- ВИСОКОЯЧОВА ПРОДУКЦІЯ: наш набір для макіяжу легкий і м'який, має тривалий ефект, водостійкий, не містить барвників і не залишає дратівливих слідів; Наші формули прості, гіпоалергенні та підходять для всіх типів шкіри. За допомогою цього набору ви легко зможете створити чіткий і блискучий тривимірний макіяж обличчя.
- ЗРУЧНІСТЬ НА КОНЧИКАХ ПАЛЬЦЕВ: Завдяки цьому набору для макіяжу «все в одному» всі ваші улюблені продукти будуть під рукою, що дасть змогу легко наносити макіяж у дорозі або вдома. Легко носити із собою, у будь-який час і в будь-якому місці, ви хочете бути красивими, наскільки це можливо, з усім для вашого задоволення.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари