Всі категорії
Додати товар

Дезінфектор для рук - дезинфектор санитайзер для рук exit, 50мл

52 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Дезінфектор для рук -санітайзер для рук EXIT, 50мл

Антисептик для рук - необхідна річ у розпал поширення вірусів. Гель для дезинфекції EXIT вбиває 99,9% бактерій! На роботі складно дотримуватися гігієни, якщо потрібно робити свою справу швидко і якісно.

Справжньою знахідкою на столі стане антисептик, яким можна скористатися за лічені секунди.

Рідина для обробки рук Exit спеціально була розроблена вірусологічною лабораторією Ізраїлю для того, щоб працівникам було легше і швидше здійснити обробку рук коли вони виходять з робочого середовища.

Він також підійде для будинку, офісу або салону краси.

Обсяг тюбика гелю становить 50 мл, він являє собою флакон з розпилювачем.

Буде зручно зберігати його на робочому столі або біля входу в приміщення, де знаходиться велика кількість людей. Підійде для використання великою кількістю людей за рахунок свого великого обсягу.

Також антисептик для рук на 50 мл можна використовувати щоб поступово доливати його в маленький похідний флакон. Щоб його застосувати потрібно розпорошити засіб на долоні і ретельно розподілити по всій поверхні. До складу входить: етилен, гліцерин і спеціальний противірусний комплекс Exit. Завдяки гліцерину шкіра не буде пересушуватись, не буде з'являтися алергія або подразнення. А етилен, який входить до складу засобу дозволить якісніше впоратися з мікробами і захистить руки від бактерій. Завдяки цьому антисептик вбиває до 99.9% всіх вірусів і бактерій.

Цей факт перевірено і доведено лабораторними дослідженнями. Термін придатності становить 5 років, необхідно препарат зберігати подалі від сонячних променів. Рекомендується для застосування робочим колективом і сім'єю. Засіб підходить кожному типу шкіри.

Будьте здорові і не забувайте, що гігієна - це запорука здоров'я. Антисептик Exit допоможе вам в боротьбі з вірусами!

Виробник: Ambrosia-SupHerb;

Країна виробник: Ізраїль;

Тип засобу: Спрей;

Область застосування: Тіло;

Паковання до засобу: Флакон;

Обсяг: 50 мл;

Тип шкіри: Всі типи шкіри;

Вікова група: Без обмежень.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари