Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Антисептик

95 грн
Опис

Санитайзер (антисептик для рук) Знищує віруси і бактерії, гліцерин у складі запобігає сухість шкіри, пом'якшує і зволожує шкіру рук Склад: Спирт 70%, вода, хлоргексидин, гліцерин, Д-пантенол, Алое вера гель, ефірна олія чайного дерева, ефірна олія лимона Один з кращих способів профілактики вірусних захворювань – ретельно мити руки з милом! Використання антисептика не замінить миття рук водою з милом. Однак, у ситуації, коли вода і мило недоступні, санитайзер допоможе швидко і ефективно захиститися від вірусних інфекцій. Ефективність спиртових антисептиків гарантується від 70% вмісту спирту. Санитайзер содержит 70% этанола, который убивает бактерии, вирусы, грибки. Этот спиртовой антисептик уничтожает белковую оболочку микроорганизмов и вирусов. Кроме того в составе антисептика в достаточном количестве присутствуют такие мощные натуральные дезинфекторы, как хлоргексидин и эфирные масла чайного дерева и лимона.
Входящие в состав глицерин ,Д-пантенол и гель алое-вера позаботятся о нейтрализации губительного для кожи рук действия спирта, смягчат и увлажнят кожу рук.
Способ применения: Нанести на руки и тщательно втереть в руки до полного высыхания.
Хранить в темном прохладном месте.
Застереження при застосуванні: тільки для зовнішнього застосування! Не допускати контакту з очима. При попаданні в очі промити водою. Берегти від вогню. Дітям застосовувати під наглядом дорослих. В наявності спрей , гель 100 мл , 50 мл, 130 вартість вказана за 100 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
  • 100мл
Об'єм:
50 мл 100 мл
Продавець
ya_ksena
ya_ksena
Дніпро
67% виконаних замовлень
Була