Всі категорії
Додати товар

Стерилізатор кварцовий для манікюрних інструментів mhz ym-910a білий

375 грн
Опис

Стерилізатор кварцовий портативний високої температури кульковий MHZ YM-910A

Стерилізація - це найважливіший етап у роботі майстрів як нігтьового сервісу, а й багатьох інших майстрів, які працюють із багаторазовими інструментами, безпосередньо стикаються з клієнтами. Кульковий або, як його ще називають, кварцовий/гласперленовий стерилізатор розігрівається до 185 градусів за Цельсієм, при цій температурі гинуть хвороботворні бактерії та грибки. Кульковий стерилізатор призначений для сучасного салону, адже в салоні краси або косметологічному кабінеті, а також домашніх умовах, чистота інструментів є обов'язковою умовою для безпечної роботи.

Кульковий кварцовий стерилізатор здатний зробити дезінфекцію металевих інструментів майстра манікюру - педикюру або косметолога буквально за 30 секунд, забезпечити безпеку роботи

Стерилізатор призначений для швидкої термічної високотемпературної обробки стоматологічного, перукарського, педикюрно-манікюрного та косметологічного інструменту безпосередньо перед застосуванням. Стерилізація інструменту проводиться протягом дуже короткого часу – не більше 30 секунд.

Характеристики стерилізатора для манікюрних інструментів:

Тип: стерилізатор Максимальна робоча температура: 185 градусів за Цельсієм (365F) Стерилізований матеріал: метал Матеріал кульок: кварц Час нагріву: 10-12 хв Не призначений для пластикового інструменту Індикатор живлення та температури Не рекомендується заповнювати кульками понад 80% резервуару Матеріал: пластик Вага порожнього: 0,45 кг Вага комплекту кульок: 125 г Розмір: 160 x 160 x 160 см Комплектація стерилізатора для інструментів:

Стерилізатор Комплект кульок

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари