Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Очищувальна гідрофільна олія з пробіотиками dr. ceuracle pro balance pure cleansing oil

745 грн
Опис

Ніжна гідрофільна олія Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil на основі рослинної олії, яка швидко розчиняє водостійку косметику, видаляє сонцезахисні засоби, надлишки шкірного себуму, пил та інші забруднення, не порушуючи при цьому захисний бар'єр шкіри.

При додаванні води перетворюється на нежирне молочко, яке легко і без залишку змивається. Після вмивання шкіра залишається ідеально чистою, приємно зволоженою та збалансованою. За рахунок відсутності агресивних ПАР чудово підходить для очищення шкіри з підвищеною чутливістю та ослабленою бар'єрною функцією.

Розроблена для всіх типів шкіри, гідрофільна олія Dr.Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil містить у своєму складі суміш легких натуральних масел, насичених вітамінами та антиоксидантами, які завдяки своїй схожості зі шкірним жиром, проникають глибоко в пори та розчиняють забруднення.

Основу становить масло соняшника, яке має нульовий індекс комедогенності, тому засіб не забиває пори.

Завдяки високому вмісту лінолевої кислоти, яка входить до складу керамідів рогового шару, олія насіння соняшника має відмінні емолентні властивості, зміцнює захисну функцію шкіри, тим самим перешкоджаючи зневодненню, робить шкіру дуже м'якою та гладкою.

Унікальний комплекс із 5 видів пробіотиків допомагає відновити імунно-захисну систему шкіри та знижує чутливість. З висипаннями та запаленнями бореться фермент лактобактерій, який діє як природний антимікробний засіб, підтримуючи здоровий рН шкіри та продукуючи антимікробні пептиди.

Активні компоненти Dr. Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil:

Олія насіння соняшника - має пом'якшувальну дію, зміцнює шкірний бар'єр, покращує гідратацію шкіри.
Олія макадамії – прискорює процеси клітинного оновлення, уповільнює процеси старіння.
Олія жожоба – відновлює еластичність, нормалізує водно-жировий баланс.
Олія плодів оливи сприяє відновленню мембранної структури клітин шкіри, має високі антиоксидантні властивості.
Олія насіння пінника лугового — має себорегулюючу та протизапальну дію.
Комплекс із 5 пробіотиків – підтримує здоровий баланс мікробіоми шкіри, підвищує місцевий імунітет у боротьбі з агресивними факторами зовнішнього середовища.
Гідрофільна олія Dr.Ceuracle Pro Balance Cleansing Oil має рідку консистенцію, легко ковзає по шкірі, швидко розчиняє забруднення в порах, не залишає плівки після змивання. Відмінно підходить для подвійного очищення шкіри з подальшим умиванням будь-яким засобом на водній основі. Рекомендується всім типам шкіри.

Без парабенів, штучних барвників та ароматизаторів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Другой
Класифікація:
Натуральна
Призначення:
Зволоження