Всі категорії
Додати товар

Гель алое holika holika aloe 99% soothing gel заспокійливий, зволожувальний

250 грн
Опис

Holika Holika Aloe Soothing Gel 99%, 250 мл та 55 мл
Заспокійливий гіпоалергенний гель у своєму складі містить цілих 99% свіжого соку з листя Алоє, миттєво вбирається, не залишаючи відчуття липкості. Завдяки цьому гель є багатофункціональним засобом - заспокоює і знімає подразнення на шкірі, усуває почервоніння та дискомфорт, після гоління та засмаги, виконує основні функції догляду за шкірою, підходить для будь-якого типу.
Витяжка листя алое пом'якшує та зволожує шкіру. Гель швидко абсорбується шкірою, не залишає неприємне відчуття липкості та зберігає необхідний рівень зволоження на довго. Засіб не містить агресивних компонентів.
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ
Алое-вера має ранозагоювальну, в'яжучу, бактерицидну, протизапальну, пом'якшувальну, зволожуючу, поживну, відновлюючу, омолоджуючу та освіжаючу дію.
Комплекс рослинних компонентів (центела азіатська, витяжка бамбука, кактуса, цитрусових, касторової олії) покращують кровообіг, підсушують прищики та вугрики, контролюють виробництво шкірного сала, насичують шкіру киснем та корисними речовинами.
Як можна використовувати:
1. Як доглядовий зволожуючий крем. Він насичує суху шкіру, не залишає блиску на жирній шкірі, заспокоює, знімає подразнення, робить шкіру надзвичайно м'якою.
2. Як основу під макіяж. Особливо актуально для літа, коли спекотно і ваш звичайний крем дає рясний блиск, гель з алое виручить.
3. Як заспокійливий засіб після гоління. Чудово зніме подразнення після цієї процедури та зволожить чутливу шкіру.
4. Як маску для волосся. Нанесіть гель з алое на чисте, трохи вологе волосся – це додасть волоссю зволоження та гарний блиск.
5. Як заспокійливу маску від втоми очей – охолодіть алое-гель у холодильнику, нанесіть на ватяні спонжі та покладіть на очі.
6. Як доглядовий засіб для кутикули та нігтів. Просто нанесіть гель на руки, нігті та на кутикулу – ви отримаєте здорові нігті та доглянутий манікюр.
7. Як доглядовий гель для тіла.
8. Як SOS-засіб при сонячних опіках, комариних укусах, порізах після гоління і т.д. Просто змастіть алое-гелем уражену область. 💴 Ціна
250 мл - 250 грн
55 мл - 105 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
  • 50мл
Об'єм:
50 мл 250 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?