Всі категорії
Додати товар

Знеболюючий засіб від головного болю. роликовий бальзам jerelia від застуди

300 грн -34% 199 грн
Опис

Натуральний, без синтетичних барвників, ароматизаторів та консервантів, бальзам зменшить набряк, полегшить носове дихання та відходження слизу і мокротиння при нежиті. Завдяки комбінації потужних природни спазмолітиків та протизапальних речовин засіб підвищує опірність організму вірусам, що особливо актуально в «сезон застуд», прискорить одужання.

Економний та зручний у нанесенні, бальзам також швидко та ефективно діє при головних болях різного походження, в тому числі при мігрені. Допомагає при безсонні, розслабляє, заспокоює.

Багатофункціональний надійний засіб, з категорії «краще, щоб був під рукою». Також його зручно взяти з собою в дорогу.

Його активні компоненти:

Прополіс – унікальна природна субстанція, що володіє біологічними властивостями антибіотиків і яку неможливо синтезувати штучно. Використовується при застудних і сезонних вірусних захворюваннях, у комплексній терапії гострих і хронічних запальних захворювань слизової носоглотки та верхніх дихальних шляхів.

Ефірна олія евкаліпта – справляє антисептичну, антибактеріальну, противірусну, болезаспокійливу, протизапальну дії. Використання олії дозволяє усунути запальні та застійні явища в носоглотці і органах дихання, очистити дихальні шляхи та позбутися від нежитю й кашлю.

Камфора – при місцевому застосуванні, впливаючи на чутливі нервові закінчення, проявляє відволікаючу, рефлекторно-подразнюючу, знеболювальну та протизапальну дії. Покращує місцевий кровообіг і трофіку тканин.

Ефірна олія м’яти– справляє болезаспокійливу, спазмолітичну, протизапальну, жарознижувальну, тонізуючу, бронхолітичну дії.

Ефірна олія ялівцю – чинить протизапальну, бактерицидну, антивірусну, відхаркувальну, спазмолітичну, місцево-подразнюючу та відволікальну, тонізуючу та загальностимулюючу дії.

Метилсаліцилат – чинить протизапальну і знеболювальну дії. Нормалізує підвищену проникність капілярів, поліпшує процеси мікроциркуляції, зменшує набряк та інфільтрацію запалених тканин.

Тимол (похідне лікарської рослини чебрецю звичайного) чинить потужну протизапальну, знеболюючу та антисептичну дії.

Евгенол – ароматний компонент ряду ефірних олій. Справляє знеболюючу, протизапальну та антисептичну дії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?