Всі категорії
Додати товар

Крем -бальзам для шкіри навколо очей estee lauder revitalizing supreme plus

280 грн
Опис

Глобальний бальзам для збереження молодості шкіри навколо очей, збагачений фитоклетками - Estee Lauder Revitalizing Supreme Plus Global Anti-Aging Cell Power Eye Balm - міні версія із США, 5 мл. Нові, без захисної плівки(на міні версіях їх немає). Йшли в запаяних наборах, не відкривалися!!! Оригінал!!! Вага - 5 мл, 10 мл.
Ціни залежать від терміну - 5 мл - до листоп. 2023 - 280 гр, до різн. місяц. 2024 - 360 гр. 10 мл - до черв. 2024 - 500 гр.
Коди вказані на дні баночок. Торгу немає! Оплата на МОЮ картку!!! Накладеним платежем не відправляю!!!!!!! Вік: 30+ Призначення: антивіковий від перших ознак старіння, зволоження Глобальний бальзам для збереження молодості шкіри навколо очей, збагачений фитоклетками, створений фахівцями відомого американського бренду Estee Lauder. Він подарує правильний догляд самої ніжної й вимогливої зоні особи: добре зволожить клітини епідермісу, наситить їх корисними компонентами і запобіжить перші ознаки старіння. Цей елітний косметологічний продукт має насичену консистенцію, його можна застосовувати в якості крему або маски. Формула засобу містить екстракт моринги, який володіє потужним омолоджуючу дію. З допомогою такого бальзаму легко надати шкірі пружність, еластичність, позбавити її від набряків і темних кіл, розгладити вікові та мімічні зморшки, надовго зберегти молодість і привабливість. Спосіб застосування: наносити вранці і ввечері на шкіру навколо очей. Для використання в якості маски: раз на тиждень наносьте щільним шаром навколо очей. Залиште на дві хвилини, потім промокніть залишок продукту серветкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
  • 10мл
Класифікація:
Елітна
Об'єм:
10 мл
Призначення:
Антивікове Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?